dunja RR
|
Fili, i ja razmišljam o Turskoj, samo ne znam da li bi opet išla u Antalisjku regiju, jer nam vlaga nije prijala, bili smo kada je S imao 1 godinu. Sve ostalo je bilo super, hotel, hrana, more toplo, eventualno mali minus za Kemer, gde smo bili, tj. u Gojniku, selu pored Kemera, je što sunce ranije zalazi jer planina iznad, ali ona donosi i dobar vazduh, tako da je Kemer vazdušna banja, psoebno za decu. Ako bi u Tursku, sada bi severnije, ne znam, Fetjie, Belek, možda i Kušadaci, Bodrum ... nisam ništa gledala još. Što se Grčke tiče, bili smo na Kritu kada sam bila trudna, pored Hanje, A.Apostoli sa 4 predivne plaže za decu, i to nam je za sada nešto najlepše od Grčke što smo videli, a obišli smo dosta od Grčke, izuzev Halkidikija. M sada ne plaća avion, i Krit bi došlo u obzir, ali u Grčkoj je promašaj uzeti allinc, posebno na Kritu, one taverne u Hanji treba doživeti. Mda mislim da to važi za celu Grčku. Ne samo zbog sjajnih taverni već i zbog toga što all inc u Grčkoj i Turskoj ne mogu da se porede. U Egiptu smo bili solo, i to mi je jedno od najlepših letovanja, ali sada me strah, sa decom. Koleginica je bila na Majorci, sada u oktobru, sa dvoje male dece, divno im je bilo, toplo, gledala sam fotke plaže fantazija, bilo je ljudi, ali nije gužva. I to mi je recimo opcija, neko ranije letovanje u Grčkoj, i kasnije negde, samo moram da istražim kakve su im bile cene u oktobru, ja verujem da je bilo povoljnije. Vuče me Pilion, recimo ali pojma nemam da li ej to opcija sa decom. Zapravo, sigurna sam da je Pelion divan za decu, ali treba istražiti gde. Menis e dopada Afisos. Ali to možda dogodoine, kolima, dok se ne izveštimo u vožnji. Avionom, možda Skiatos, krajem avgusta, ali tu se lomim gde biti smešten sa decom. Solo niej problem i ako nsi u gradu, uveče se može busom do grada, ali sa decom, ne znam gužve su. Mi smo bili krajem avgusta pre par godina, a kako je tek us ezoni .. Hiljadu opcija motam po glavi i predstavu nemam gde ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.12.2019 12:11:41 >