vocicana
|
Ko je pitao za Nea Vrasnu. Letovali smo preko agencije Moj svet. Odlicna oraganiya++zacija, odlican smestaj, ni jedna fotografija od prilozenih nije izkarikirana bila, sve je tako kako je. Gazde vile preljubazni grci, gospodin Leonidas i supruga Marija. Nema ni 50 m do plaze. More je bilo toliko uzburkano, da ja nisam verovala, ujutru je milina, mirno, da se isplivas, da se nauzivas, sve se vdi. Znaci u prevod, kao polozajnik dodjes jos u 8 da se nauzivas u mirnoj vodi, jer vec oko 12 krecuu talasici, koji u roku od sat vremena prerastu u talascine, gde u vodu mozes da udjes nekako, ali da izadjes tesko. Dva ili tri dana je toliko bilo pšrljavo more, da uopste nije bilo za ulazenje, znaci ceo pojas, i Stavros i mi i Asprovalta, to je bila pena, neka stroja, kese, ma haos, psovala sam ujutru, svi su me culi, jedno tri dana tako. Ali sam nadomestila setnjom i uzivanjem sa malim. Sve u sevmu, nekada tu nije bilo tako nemirno more, ali sada je bilo strasno. Volim ja more, sve prihvatam, ali ovo je bilo previse. Prevelika dubina vec nakon 3 m po ulasku u vodu!