RE: Letovanje 2020. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (1.3.2020 18:42:27)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Vise se bojim emigranata..

Njih se ovako zaista plasim i smatram da oni jesu opasnost za nas. Ali nemaju veze sa letovanjem. Korone se ne plasim ali mogu da zatvore granice i sigurno da hoce samo se nadam da ce to biti pre leta 

Didy -> RE: Letovanje 2020. (1.3.2020 19:50:23)

Ja se ne plašim migranata. O koroni ne razmišljam, virus ko virus, svake godine je bio neki. Samo bacanje koski ljudima da imaju oko čega da razglabaju i skretanje sa pravih tema. Samo odbrojavam dane... Neizdrž. 😁 

lesica -> RE: Letovanje 2020. (1.3.2020 20:19:18)

Žene drage, virus ili bez virusa, uplaćujte ta letovanja i razmišljajte o uživanju za koji mesec.

Ja bih sve dala da mogu bezbrižno sada već da plandujem.

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (1.3.2020 20:30:43)

Les❤️

gagana83 -> RE: Letovanje 2020. (3.3.2020 11:15:58)

Lesice ❤️💙

Mi rezervisali Budimliju, idemo početkom avgusta sa kumom. Una se više raduje Budimliji nego moru.

emicaa -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 10:48:10)

IZVORNA PORUKA: Didy

Ja se ne plašim migranata. O koroni ne razmišljam, virus ko virus, svake godine je bio neki. Samo bacanje koski ljudima da imaju oko čega da razglabaju i skretanje sa pravih tema. Samo odbrojavam dane... Neizdrž. 😁 

Joj Didy kao da si me pitala sta da napises.Na sve strane citam neke nebuloze oko corone.Nego,mene zanima dal ce sad pojeftiniti ljetni aranzmani jer zaista mislim da ce vecina ljudi odgoditi odmor iz straha zbog zaraze

Sanjica26 RR -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 11:08:22)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Vise se bojim emigranata..

Njih se ovako zaista plasim i smatram da oni jesu opasnost za nas. Ali nemaju veze sa letovanjem. Korone se ne plasim ali mogu da zatvore granice i sigurno da hoce samo se nadam da ce to biti pre leta 

Posebno kad se set_aju po gradu i cudno te gledaju. Naravno da ih se plasim. Uopste nije prijatno. 
Korona virus nije gori od zlih ljudi. Tako da se ne bojim🙂

vonavoj -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 11:52:05)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Lesice ❤️💙

Mi rezervisali Budimliju, idemo početkom avgusta sa kumom. Una se više raduje Budimliji nego moru.

Extra! Uzivacete!

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 14:41:27)

Mi smo hteli u Budimliju za 01.maj ali nema nista slobodno. Von, bili ste tamo? 

gagana83 -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 17:04:20)

Bila je Von pre dve godine, u isto vreme kad i mi.

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 18:50:49)

Ako idete ponovi znaci da ste zadovoljni? Nemaju ni jedan slobodan vikend u maju. 

vonavoj -> RE: Letovanje 2020. (4.3.2020 19:21:17)

Bili smo,i opet bi,ali ne mozemo da se uklopimo. 

gagana83 -> RE: Letovanje 2020. (5.3.2020 10:34:35)

Super je Budimlija. Mi smo bili oduševljeni. 
Osoblje je divno, klopa dobra. Organizuju animacije za decu, izlete.Povećali su smeštajni kapacitet, pa se samo bojim da ne bude prevelike gužve oko bazena. Mada su prošle godine bazen zatvarali za one koji nisu smešteni u Budimliji.U blizini je Tršić, Banja Koviljača i etno selo Sunčana reka.

bebilule -> RE: Letovanje 2020. (5.3.2020 23:37:38)

Ja jedva čekam ljetovanje. Cijelu zimu zimujemo😂

Mislim da mozete slobodno rezervisati. Ako korona i prezivi, sigurno nece biti epidemija ljeti. Bar tako mislim. 
Sto se migranata tice, slobodno. Njima nije do ljetovanja. Muke ljudske. Nije tema, ali moram. Ima svega znam, ali daleko da bih okrenula glavu. Koliko njih dolazi iz zemalja koje su razvijenije bile od bivse Juge. Kako ce izgledati, nego jadno izbjeglicki. Pite me M za migrante, valjda klinci cuju pa smisljaju strasne price... Reko Miko, i sama sam ti migrant bila nekad. 😁

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (6.3.2020 8:35:23)

Nije tema ali ti migranti su samo muškarci, ratno sposobni ljudi, koji sa namerom dolaze u Evropu. Ako ne zivite u pogranicnim mestima u Srb onda nemate predstavu sta se vec sada desava kod nas jer u medijima necete naci prave informacije.

Turska sa namerom otvara granice prema Gr pred sezonu, nije to bas slucajno. Tako da nije za salu sigurno. Mi necemo nista rezervisati, ako bas tada kad budemo hteli na more ne nadjemo nista sto nam odgovara otici cemo u Kavalu na par dana kod prijatelja i to je to... 

bebilule -> RE: Letovanje 2020. (6.3.2020 11:27:27)

Nema gdje drugo da pišem, a neko ih spomenu. Možda sada otvorimo temu.

Susrećemo se mi sa njima. U blizini nam je veliku grad, ima ih baš baš. Prodaju papirne maramice na ulici i ispred tržnih centara. Bubulence, to što je neko vojno sposoban ne znači da je učestvovao u ratu. Ima takvih naravno, ali ima među vojno sposobnim muškarcima i doktora, profesora, službenika, seljaka.... To su, po meni, potpuno dehumanizovani ljudi. Odgovornost je na medijima, političarima, ali i običnim ljudima. Neke zemlje Bliskog istoka su bile stotinu godina ispred nas, a gledaj ih sada. Prosto, mislim da ih ne možemo sve staviti u istu ravan, sigurno dosta njih ima neku svoju tešku priču.

Maraj -> RE: Letovanje 2020. (7.3.2020 10:13:56)

Gledam, travelland agencija nudi Triglav osiguranje od otkaza putovanja u sklopu aranzmana. Mozda je eto to neka sigurnost...pojima nemam. Mi jos uvek nista ne uplatismo...

gagana83 -> RE: Letovanje 2020. (7.3.2020 11:04:17)

Nikad nisam uplaćivala to osiguranje, ali smatram da nije loše imati ga. Posebno ko ide sa klincima. 

Nama Grci ove godine ništa nisu tražili unapred da platimo, prvi put mi se to desilo.

emicaa -> RE: Letovanje 2020. (7.3.2020 15:14:07)

Nije to osiguranje uopste lose.Prije par godina,zaovina cerka dobije boginje 3 dana pred polazak na more.Bez problema su otkazali i vracene su im sve pare.

Ja nista ne gledam,ako odlucimo da idemo vjerovatno cu trazit nesto u zadnji cas

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (7.3.2020 20:03:27)

Nestade mi post i upade nešto sšto sam kucala banci za firmu [sm=smiley36.gif]

Elem, Maraj, ne zavisiš od agencije, možeš sama da uplatiš osiguranje od otkaza, gde god želiš /kod os.kuća koje ga rade(, ja to uvek radim od kako se Sava rodio, u Dunavu.

nata11 -> RE: Letovanje 2020. (8.3.2020 8:36:51)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nestade mi post i upade nešto sšto sam kucala banci za firmu [sm=smiley36.gif]

Elem, Maraj, ne zavisiš od agencije, možeš sama da uplatiš osiguranje od otkaza, gde god želiš /kod os.kuća koje ga rade(, ja to uvek radim od kako se Sava rodio, u Dunavu.

Dunja i kako se krece iznos osiguranja? Jel procentualno u zavisnosti od vrednosti ili neka fiksna cena? 

Maraj -> RE: Letovanje 2020. (8.3.2020 10:47:08)

I mene zanima to sto i natu...
Ima li neki rok do kada se uplacuje? Kakva je procedura?

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (8.3.2020 12:41:52)

Rok je jako bitan, mora odmah nakon rezervacije aranžmana, a iznos osiguranja zavidi od iznosa aranžmana, reda veličina za putovanje od 1.500 eur osiguranje od otkaza zajedno sa porodičnim putnim zdravstvenim osiguranjem koje svi uvek plaćamo  (obavezno idu u paketu) iznosi oko 6.000 din. 

princezica1 -> RE: Letovanje 2020. (10.3.2020 0:28:31)

Zar nije krajnji rok za uplatu osiguranja 30 dana pre puta?

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (10.3.2020 1:03:07)

Ovo je osiguranje od otkaza i ono se uplaćuje odmah po rezervacije, ne može naknadno što je i logično. 
IZVORNA PORUKA: princezica1

Zar nije krajnji rok za uplatu osiguranja 30 dana pre puta?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>