dddaca -> RE: Letovanje 2020. (22.2.2020 16:12:33)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Hotel Alkionis u Jerisosu,pogledajte. Moja drugarica vec druga godina kako ide. Pre nekoliko godina smo bili tamo i nosimo pozitivne utiske. Hotel je cist, uredan, hrana je zadovoljavajuca obzirom na kategoriju hotela, a plaza je na manje od 100 m (hotel je u prvom redu kuca do mora - deli ih samo parking i set__aliste). Sto se smestaja tice, uglavnom su sobe, mislim da imaju samo 2 studija. I da, ukoliko nemaju mesta u hotelu, imaju apartmane koji su na nekih 300 m od mora, ali u tom slucaju mislim da ne nude polupansion. Nema bas puno informacija o njemu, ali ovde ima iskustvo iz hotela Alkionis, Jerisos . Maraj, nismo bili u Olympios Zeusu, ali i meni je bio zanimljiv zbog povoljne cene. Ono sto mi se nije svidelo je sto nemas gde uvece da proset__as, a nisam sigurna ni kako je za snabdevanje. Polupansion mi je ok ako imam u blizini jos neki restoran, prodavnicu, giros i sl., a ovde mi deluje kao da nema nista od toga u blizini. Ne znam koliko ti je to bitno, ovaj smestaj nema kuhinju, vec samo sobe, ako sam dobro shvatila. Proveri to u agenciji ako se odlucis za njih.
|
|
|
|