RE: Letovanje 2020. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 12:07:50)

Pogledaj vilu Janis, kod Piso Krioneri plaže, drži je naš čovek iz Jagodine, sećam se da su neki naš ljudi bili tu i bili su zadovoljni. Mi smo bili u vili Nafsika, ona je skroz pore šume maslinjaka, fino nam je bilo, pešaka smo išli i na Lihnos plažu, koja je pored Parge, može se i kolima do nje, par minuta. Ista gazdarica drži i restoran Nafsika u centru, pa smo imali popust i tu neada klopali.

Druga opcija je da budete smešteni iznad Valtos plaže, koja je lepa, ali su nama više legle Piso Krioneri i Lihnos a i bile su nam bliže. Imaš još i gradsku plažu, ona je pored Piso Krioneri a prekoputa ostrvceta sa crkvom, do njega smo plivali i bili do crkve.

Parga je mnooogo slatka, meni jedan od lepših gradića u Grčkoj.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Odlucismo se za Pargu.
Krecemo u potragu za smestajem. 
Imate li neki proveren smestaj tamo da preporucite i kontakt? Ne bi isli preko agencine. 

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 12:11:31)

Jonsko je hladnije, mada je recimo meni bila hladnija voda na LImnosu koji je u Egeju, nego na Krfu koji je ja na Jonskom, U Pargi nam je bila ok voda, ali smo bili u špicu sezone, kraj jula-počtak avgusta, a smena pre nas nam je pričala da su se jedva kupali, koliko j bila hladna voda, ali sve zavisi i od godine do godine, te godine je bilo u julu svuda hladno more, a posebno u Pargi, Sivoti. Tu ima dosta izvora, rečica koje se ulivaju u more, pa dodatno hlade vodu.
IZVORNA PORUKA: branki*

ana,isli ste autom ?koliko daleko?i je li jonsko more hladnije u odnosu na egejsko,mm tako kaze?

Ana RR -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 12:12:47)

IZVORNA PORUKA: branki*

ana,isli ste autom ?koliko daleko?i je li jonsko more hladnije u odnosu na egejsko,mm tako kaze?

Da, autom. Mi smo bili početkom jula (a jun je te godine bio hladan) pa se more nije ugrejalo i bilo je hladno. Kraj jula, avgust je super ali to prosto zavisi kakvo je vreme bilo ranije. Na Lefkadi smo bili u avgustu i more je bilo baš taman.

branki* -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 12:18:31)

hvala,drugarrke[sm=smiley27.gif]upravo citam neke postove sa rr od ranije,dunja hvali limnos,puno toga ima,treba da se prati i da se ubode.ja tako kad cujem da su 4 njij isli avionom za 1600 e ili sam cak citala i tunis za tu cenu,bude mi neizvodljivo.nikad nismo naisli na takvu ponudu.
i da,uvek idemo prvog jula ii sam kraj juna,tako je od kako imamo decu.

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 12:49:46)

Ne mora da znaci da je Jonsko hladno uvek. Mi smo bili od 15-30 juna na Paksosu voda je bila prelepa.

Ivanka 75 -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 13:12:00)

Hvala dRRugarke ❤️
Lako nam je sad kad je Iva velika, nek se kupa i u ladnom 😁

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 14:47:34)

Ivanka obavezno izlet iz Parge do Paksosa.😁Ne propustite.

Ivanka 75 -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 14:51:49)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Ivanka obavezno izlet iz Parge do Paksosa.😁Ne propustite.

Hvala Masnice, evo mm odmah gugla sta je Paksos 😊

pari -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 15:34:20)

Paksos je ostrvo, bas lepo. Mi smo bili jedne godine na Naksosu i Paksosu... Ja volim ostrva

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 15:38:10)

Mi smo prosle godine bili na letovanju na Paksosu.

Ljudi moji to je raj, kako to mesto odise mirom ,lepotom a tek Antipaksos.🤩😍😍😍
Pari da niste Vi bili na Parosu?

MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2020. (2.2.2020 15:39:00)

Jer mi smo bili na Paksosu i Antipaksosu. A Gagana na Naxos i Parosu cini mi se.

Ana RR -> RE: Letovanje 2020. (3.2.2020 16:56:00)

Ko je beše bio u kampu Armenistis na Sitoniji? Mama jo, vi?

pari -> RE: Letovanje 2020. (3.2.2020 16:57:07)

IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica

Mi smo prosle godine bili na letovanju na Paksosu.

Ljudi moji to je raj, kako to mesto odise mirom ,lepotom a tek Antipaksos.🤩😍😍😍
Pari da niste Vi bili na Parosu?

U pravu si!

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 0:48:43)

Anči, ja mislim da je Mama Jo bila u Talati, ako se dobro sećam. Znam da se meni onomad jako dopao, ali nešto lše ocene oba imaju na tripadvisoru ..

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ko je beše bio u kampu Armenistis na Sitoniji? Mama jo, vi?

Didy -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 1:49:38)

Ana, bio je moj brat da obiđe, detaljno su ga sproveli pre par godina i od tada nas svake godine gnjavi da idemo tamo zajedno. Njemu se jako dopalo. 

jess021 -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 6:51:06)

Mi još uvek ništa. Razgledamo, tražimo ponude.

Skoro su moji prijatelji gledali Thalata kamp, za njih četvoro 1000€ smeštaj. Ja nisam za te varijante, pogotovo što nisam nesto ni oduševljena plažom Kalamitsi. 

jess021 -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 7:18:32)

Da li je bio neko u Ormos Panagiosu? Bili mm i ja, ali za 1.maj, pa nije merodavno

Didy -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 7:48:15)

IZVORNA PORUKA: jess021

Skoro su moji prijatelji gledali Thalata kamp, za njih četvoro 1000€ smeštaj. Ja nisam za te varijante, pogotovo što nisam nesto ni oduševljena plažom Kalamitsi. 

Jao, Jess, pa vi ste šou! [sm=smiley36.gif]

Ni ja nisam za kampovanje, ali mm bi želeo. On je kao dete stalno išao u Hrvatsku na more u kampove, uglavnom na ostrva, i za njega je to savršeno letovanje. Imali su svoju brako prikolicu i svu opremu.

Ana RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 9:09:01)

E jeste, ona je bila u Thalata kampu.

Jass, ovo je kamp ali imaš i kućice, mnogo je lepo. Nisam ja za šator [sm=smiley36.gif] Ali 100 evra dnevno... malo mi se ne daje...

Sanjica26 RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 11:58:43)

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: jess021

Jao, Jess, pa vi ste šou! [sm=smiley36.gif]

Ni ja nisam za kampovanje, ali mm bi želeo. On je kao dete stalno išao u Hrvatsku na more u kampove, uglavnom na ostrva, i za njega je to savršeno letovanje. Imali su svoju brako prikolicu i svu opremu.

Kao i ja u detinjstvu. I provodili smo se super. Ali sad kad sam odrasla to mi se ne sviđa. 

branki* -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 12:00:02)

meni se ne dopada kampovanje nikako.nisam taj tip uopste.ali,vrv da bi deci bilo super zanimljivo.

dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 12:30:58)

Ja isto ne volim kampovanje, ali što reče Anči, ovde ima tih kućica, koje zapravo nisu kamp, u njima sve ima.

A ja pre nekih 20 dana videh na FB da je moja najbolja drugarica iz osnovne, koja ži na NZelanu nabavila ogroman kamper, došla joj mama iz Bg, i svi skupa, Muž, drugarica, dve ćerke i baba, išli na proputovanje ostrvom, baš je delovalo po slikama kao fantazija, a kamper unutra predivan, prava pokretna kuća.

Ana RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 12:43:29)

Branki, ovo nije klasičan kamp klik ili klik ili klik

bubulence -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 12:47:46)

Wooooow, ovo je meni vrh, vrh, vrh. Jedino sto bih se plasila oluja koje su se desavale poslednjih godina u GR, ne znam koliko je bezbedno biti smesten u takvom kampu. Ali ne znam da sam skoro videla nesto sto mi se ovoliko dopada

Ana RR -> RE: Letovanje 2020. (4.2.2020 12:51:44)

Bubi, ja to gledam još od prošle ili pretprošle godine, mnogo je lepo. Definitivno bi tamo išli u avgustu baš zbog tih oluja, nekako se uvek dešavaju u julu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>