dunja RR -> RE: Letovanje 2020. (28.1.2020 16:15:39)
|
Ne spominjite mi Krit, ide mi seee... ali u Hanju tj. opet bi sve kao pre 2 god, a nekako ne mogu kolicima da se mlatim po Hanji, iako s am razmišljala .. Malopre proučavala Skiatos, opet me mami avion, pa se vratih na SSotiros, Nikana mi ej dala 2 dobra smeštaja sa diiiivnim dvorištima za klince ali ne znam da li ima mesta u julu, moram proveriti. Didy poslaću baš da vidiš gde su, mada koliko vidim sve je to tu, jer je mesto malo, ali mi ovi Nikanini smeštaji na fotkama i po komentarima deluju čini mi se bolje od Hrisi, ali poslaću ti baš da vidiš, možda ti znaš nešto o njima. A cene su tu, kao Hrisi. Mada su mi ovi iz Nikanenapomenuli, mesto je baaaš malo, u prevodu smorićete se, tako mi je delovalo. Ali ako imam dobru plažu blizu vele, a uveče mogu busom negde, meni je to ok. P ami smo pre 2 god svako veče busom išli za Hanju, 10 minuta nam je trebalo, do pola 1 po ponoći smo ostajali u Hanji, tada je išao poslenji ili čak pretposlednji bus. Ako su i na Tasosu redovni busevi, meni ej to ok. Zvala sam danas kombi prevoznike, kažu da im uglavnom treba 10-11 sati do Tasosa, nekad malo više, u julu i avg. Milica ne plaća sedišt ali ga dobija i dobija autosedište, a za nas troje bi cena bila oko 270 eur povratna karta sa trajektom. Od naše kuće do izabranog smeštaja na Tasosu.
|
|
|
|