Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 16:53:39
|
|
|
|
flamingos
|
Kamicak,može kafa
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 17:11:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Tu sam ja,gde si ti,bas te nema.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 17:20:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo i mene 😊🙃 Tu sam, malo vise citala nego pisala neko vreme... ali vracam se jaca nego ikad 😂😂
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 22:45:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jel se pije nesto u kafani?? 🍷🍷🥂🥂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 22:51:58
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,nema društva u kafani.Gde nam je Ivanka?Legoh,čitam šta pišete i odmaram.Ne pijem ništa,doduše-vodu pijem,ali to se ne računa.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 4.11.2019 23:28:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo me... Nesto sam u daunu... Naljutila sam se na mm, ali proci ce me... Svrbi me nos i kijam ceo dan... Grrrrrrr
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 8:49:34
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,verovatno te je do sad prošla ljutnja.U to ime hajd po jednu kaficu,ja kuvam.Ostale mame-izvolite
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 11:13:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,verovatno te je do sad prošla ljutnja.U to ime hajd po jednu kaficu,ja kuvam.Ostale mame-izvolite Nije me prosla... Krivo mu kako se poneo prema majci u nedelju i juce prema Ivi. Umesto da vude razuman on pravi cirkus. I dobro se zabavlja tokom toga. Sprovodim vaspitne mere 😊 Na poslu sam, krece ludilo 😇
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 11:36:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos sve se racuna i vodaaaa 🥛🍹🍺☕🍷🍸🍻🥂🥃🍾🍶🍯 Sta ima Ivanka?Sto si ljuta?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 12:55:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sta ima Ivanka?Sto si ljuta? Nisam toliko ljuta koliko iznenadjena njegovim ponasanjem prema majci. Naterao zenu na suze. A samo ga pitala za misljenje da li da podize kredit da malo sredi dedibu kucu u selum i on poceo da lupeta kako he kuca stara i da ce da srusi za 10 godina. Ona zena se samo ucuta... Jos mu govorim cuti, ne pricaj svasta on ne slusa, nastavlja po svome. Ona sa suzama u ocima samo izadje napolje. Tako da je on sada na prevaspitavanju posle jednog podugackog razgoovora sinoc. Malo ne tesko utuviti njemu u glavu neke stvari ali uspecu, uvek uspem. Uopste ne kapira da je povredio majku svojim recima ma koliko bio realan.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 13:05:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
To bilo u nedelju, a juce Iva dosla iz skole i prica kako je u papucama za dvoruste posla u skolu, zbrzalo je drustvo kad su dosli po nju na kapiju. I ona vidi ispred skole da je u papucama. I prica kako joj se drugarica smejala zbog papuca, da bi mm, delija rekao "pa i ja bi ti se smejao da sam video". Ja pukla! A on kaze"mora ona da se navikne na te stvari" Pa ne mora od tebe da ih trpi budalo jedna! I tako... Prevaspitavam ga sad... Rekla sam mu da ja nisam sa njim jer je neotesan i nevaspitan, takvih sam mogla da nadjem ispod svake balege, sto bi rekli u babinom selu. Ti si reko kulturan, prostojan covek i ne prilici ti takvo ponasanje. Prevaspitanje do daljnjeg... 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 13:12:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka hahaha pa nije čovek ništa loše mislio! Iskreno, da je moj Marko to uradio i ja bih mu isto rekla i zaista bih se iskidala od smeha P.S. A nisam nevaspitana osoba, naprotiv :)
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.11.2019 13:14:17 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 13:31:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka hahaha pa nije čovek ništa loše mislio! Iskreno, da je moj Marko to uradio i ja bih mu isto rekla i zaista bih se iskidala od smeha P.S. A nisam nevaspitana osoba, naprotiv :) I ja sam se nasmejala, ali nisam kao on, on je rekao, pa sta sto su ti se smejali, i ja bih ti se smejao. Ne treba to od oca da dobija. Nasmejala sam se i ja, ali nisam rekla nista sto bi je jos vise povredilo. Dovoljno je bilo sto je ta devojcica sto joj se smejala pred skolom otisla u razred i svima razglasila pa joj se svi smejali kad je usla. Jednostano netakticno s njegove strane u tom trenutku. Nijeo na balvan nego dete. Treba joj razumevanja od roditelja. I razgovor kojim ce da shvati te stvari, ne podsmevanje.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 14:30:31
|
|
|
|
flamingos
|
Slažem se sa svime Ivanka,treba joj razumevanja.Nego,hajd po jednu kafu,ja kuvam.Sređena generlno spavaća soba,da vidim šta još mogu,krene kičma da boli čim se malo više savinam.No dobro,neću da se žalim,idemo dalje
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 14:33:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze kafa, pucam po savovima danas😠
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 14:56:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću noćas da cvikam od straha, gledam neki scary film koji je rađen po stvarnim događajima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 16:05:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja ću noćas da cvikam od straha, gledam neki scary film koji je rađen po stvarnim događajima. Duhovi? Zombiji? Vestice?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 17:19:01
|
|
|
|
flamingos
|
Ana,neki horor?Pije li se śta?Hajd na sok od višanja.Kuliram,dosta je za danas.Do. 17 h imala deca nastavu,pa ih odveli u bioskop-koji je preko puta škole.Do 18:30 su u bioskopu,pa idem po dete ispred Doma kulture da je sačekam.Duva vetar,ali nije hladno
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 17:32:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nesto mi se cudno prikazuje RR preko mobilnog... Ne prikazuje sve sa stranice. Idem na posao, Hvala za sokic Flamingos 🤗
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 17:57:05
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja ću noćas da cvikam od straha, gledam neki scary film koji je rađen po stvarnim događajima. Duhovi? Zombiji? Vestice? Alien abductions :/
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 18:20:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja pijem kafuuu sa mlekomm... pridruzite se ☕☕☕
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 18:34:33
|
|
|
|
kamičak
|
Ja cu da pripremim kuvano vino, izvolite 😃
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 5.11.2019 18:50:32
|
|
|
|
branki*
|
kakav je film.je li strasan,ana? ja bas nesto umorna,ne mogu vise da funkcionisem.kako bi mi prijao neki odmor
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2019 8:22:51
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,nema nikoga da kafenise.Niste se valjda uspavale 😛
|
|
RE: NovembaRRska kafana 6.11.2019 9:28:35
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,tu smo,nego nam rano za kafanu😁Šta ti radiš?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?