Dragi forumasi,Posto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, molimo vas da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoci, bebama, deci, porodici postavljamo u za to predviđenim temama. Zbog toga preporucujemo da procitate opste uslove koristenja foruma Procitajte i Ringerajin vodic za koristenje foruma
Imamo kafanu sada... jos da bude i pecenjara 😁 Sada sam vec gladna samo o hrani razmisljam. Malisa rucao infuziju. A ja ni kafu nisam pila. Ali nije mi ni zao samo da on bude ok. A uskoro ce i biti ko bombona.Znaci ovaj dan mi se raspolozenje menja iz krajnjeg depresivnog stanja u srecu sto ga vidim pa onda u glad pa onda u zabrinutost, pa u tugu pa onda u raspolozenje hladnoce pa sada opet u glad...
da se upisem u novembar! dosla sa glupog seminara..mislim,prijao mi je,videla se sa kolegama iz drugih mesta,a sve ostalo je mlacenje prazne slame i danguba. sredjujem malo stan,pa cu videti sta cu posle.
Evo meeeeee 🤗🤗🤗 Radila sam danas, pa lopodne dodje Ivino drustvo na dryzenje, pa puna kuca, malopre sedoh. Treba da se farbam... Mrzi me... Jedemo jabuke... Mm ih cisti...
Hajd prijatno ručkanje jabuka,pa na farbanje.Znači-uživancija.Ako,neka se druže deca.Mi sutra da skitamilo,ako se"otkočim",udarilo u kičmu pa boliiii,godina proizvodnje me muči😀