Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 21:40:36
|
|
|
|
emicaa
|
Goran reddovno zaspi kad legne sa nekim od njih.Ja samo kad sam bolesna. Sanjice zao mi je sto si prosla kroz to,ne znam kakvo je to zlo u ljudima
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 21:44:04
|
|
|
|
branki*
|
Ne znam..Ja se stalno to pitam..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 21:45:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm se uvek uspava pored Ive! Uvek! Uvek! Uvek! Dodjem s posla, čujem dupli hrk 😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 21:53:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Goran reddovno zaspi kad legne sa nekim od njih.Ja samo kad sam bolesna. Sanjice zao mi je sto si prosla kroz to,ne znam kakvo je to zlo u ljudima Kao da su braca A sto se tice danasnjeg dana jos uvek ne mogu da se opasuljim
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 23:29:46
|
|
|
|
bubulence
|
Izgubim volju da pisem kada su nagradne igre u toku. Kada vidim koje su teme aktivne, pa onda jos neka glupost napisana u 2 reci ili samo smajli... Amaaan.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 27.11.2019 23:59:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanijice, sta da ti kazem da ti popravim raspolozenje iki bar malo ublazim secanje na ovaj dan... Nema tih reci... Bices i ljuta i besna, i svasta ce ti prolaziti kroz glavu, i svasta ces misliti i pomisljati da uradis, a to bes i povredjenost iz tebe izbijaju na povrsinu. Dan za danom, jedan po jedan ce prolaziti i osecaces se bolje. Ruzna secanja ostaju, na zalost. ❤️ Bubi, ja jedva pogodih u kafanu veceras, ne mogu da je nadjem, promasila sam je nekoliko puta, mora da sam nacrvrcana od one case vina uz rycak 😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 0:21:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad me nasmeja😂 Manje vina, manje vina
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 7:46:10
|
|
|
|
bubulence
|
Ahahah ivanka, lepo ti je sanjica rekla. Manje vina😂. Sanjice, ne znam sta se desilo ali nadam se da si se malo smirila
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 7:51:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Nema ove godine nista od toga "manje vina" 😂 Toliko su dobro vino ove godine napravili da samo klizi! Pogotovu roze! Moram sakriti neku flasu, njega nema mnogo 😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 7:55:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ne možes mu odoleti
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 7:58:15
|
|
|
|
bubulence
|
Daj podeli to vino sa nama pa da me boli uvo sto traje nagradna igra😠
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 8:40:28
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka nije onda kriva nagradna igra sto ne mozes nadjes kafanu 😂 Sanjice njih dvojica su slicni po mnogo cemu 😂Jestel se naspavale gospoje drage
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 9:53:41
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,dobar predlog-ako sakriješ,ti ćeš i da pronađeš😀.Zamoli nekog drugog da sakrije,ha,ha,šalim se.Ma daj,kao da piješ ne znam koliko,uživaj u životu.Čaša,dve na dan su čak i zdrave,ko je meni kriv što ne volim ništa od alkohola😀Ja ću vodu,ili sok,a vi-ko šta voli,nek izvoli❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 20:23:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Pije li se sta ovde
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 20:43:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo limunada😂😂Idi bre ivanka,jesi li sada nasla kafanu👏
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 20:49:55
|
|
|
|
flamingos
|
Samo voda😀Ivankaaaaa,juhu,gde si?Hajde u kafanu❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 21:11:17
|
|
|
|
emicaa
|
Mozda Ivanka pije(pardon krije) vino pa je nema😂 Mi mezimo kokice,djeca za minut idu u krevet.veceras malo kasnimo,muz radio do pola 9
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 21:15:23
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,baš me nasmeja,sad će Ivanka da se oglasi😀
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:03:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedno zaspalo, drugo se igra jos uvek... nadam se da ce ovo prvo lepse spavati nocas, ne mogu jos jednu besanu noc da izdrzim.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:29:11
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene da se druzim😆.proveli lepo popodne. Bili kod kineza,uzeli zezalice i ukrase neke oko nove godine,majko mila čega sve nema,pa u lidl,tamo isto svašta nešto. Bolje da više ne idem.uspavljujem malecku.malo smo više okasnile.pojma nisam imala da je ovoliko sati.ujutru ne mogu da ih probudim.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:32:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod mene samo najmanje spava,ove dve y krevetu i ne spavaju jos...ja sam koma..otisla sam,a one neka bauljaju.Ja bi u lidlu svasta pokupovala😂😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:44:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ja se tjeram da idem na spavanje,jako tesko ustajem.U zadnje vrijeme se budim uzasno umorna.Ne funkcionisem bez 8 sati a ikad ne spavam toliko
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:48:33
|
|
|
|
branki*
|
Vonavoj,isto.mm će da odlepim nacisto.ja mu i ne govorim.samo vidi da nema gde stoje,pa zvoca i gunđa. Još sutra radni dan da preguramo,pa vikend. Jeeee
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:52:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene a alkohol neki,sve spavate Gde je Bubi,ona ostaje budna do kasno.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 28.11.2019 22:53:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gde ste zeneeeee.... Cujem da me prizivate 😂 Ja i hocu to roze da sacuvam samo za sebe, prelepo je, slatko. Otocili ga drugi dan, a ono sto su otocili 20ti dan je jakooooo.... Udara direkt u mozak, fiju fiju 😂 Dodjoh s posla, pada kisa. Drsgi napravio tople sendvice za veceru pa dobih po kile... 😕
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?