Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 17:30:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, nece niko nikoga da gosti u danasnje vreme, svi nesto zaziru od druzenja
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 17:43:47
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,uf što je bila dobra kafa👏
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 17:53:48
|
|
|
|
branki*
|
ne znam da li je to vreme ucinilo da budemo takvi,ver jeste,nasi nisu imali,ni mobilni,ni drustvene mreze,ni internet..druzili su se.ja resila problem haljine,pa sam ok sad.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 18:03:15
|
|
|
|
mama Jo
|
E, branki, jesi uzela onu sto si pisala? Jeste, generalno ljudi su bas postali introvertni, niko se ni sa kim ne druzi, sve nesto zato sto se mora, kad je slava, rodjendan... i to mi se cini da je ono cisto da se ispostuje... zalosno stvarno...
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 18:07:48
|
|
|
|
branki*
|
e,mama jo,bas tu.bila zaova,probala i duzina je iznad kolena,uopste nije onako kratka.me ni se haljina svidja,pa super,poslacu joj pare da kupi..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 18:10:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Sad videh da si pisala u temi Hjine. Super, verujem da si srecna, kad ti se haljina bas svidela, sad ce biti tvoja, super
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 18:37:19
|
|
|
|
branki*
|
daa samo da me drzi ovo praznicno raspolozenje,bas sam nesto u raspolozenju kao sa reklame-praznici nam stizu bice ok.a,verovatno me drzi i sto planiram da u cetvrtak vece putujem i bicu kod ujaka par dana i onda mi i to pravi raspolozenje.stavrno covek treba da s vremena na vreme malo izadje iz kolotecine.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 18:46:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ju, ne da treba nego to toliko znaci da bi mogli i cesce malo, super branki, da se lepo provedes tamo, taman i kad se vratis onda ce te tek uhvatiti praznicno raspolozenje, jer ce onda zapravo i poceti 🙃
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 21:16:51
|
|
|
|
kamičak
|
Po obicaju vince na stolu, izvolite 😃
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 22:04:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joj sto duvaaaa ladnooo
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 19.11.2019 22:54:31
|
|
|
|
flamingos
|
Branki lepo se provedi.Kamičak-prijatno vince.I ovde duva Ivanka,baš hladno.Ostale mame,šta radite?Odoh u krevet.Laku noć želim svima
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 11:36:15
|
|
|
|
emicaa
|
Branki uzivaj 😊 Mi u ponedeljak kitimo stan,ovde ide mjesec dana prije Bozica pa i ja tako da duze uzivam a i djeca sa mnom 😊
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 12:42:21
|
|
|
|
Duškić
|
Hladno. Kafa
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 13:05:48
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic hladno hladno,i pingvini se tresu 😂
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 13:20:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Branki lepo se provedi.. 😉 Kamicak sad vidim za vince 🤗 Ostale mame, sta se pije? Napolju stavrno padaju pingvini 😁
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 14:28:12
|
|
|
|
branki*
|
emice,mirko,flamingos,hvalaaa malopre dosla sa posla,uzelo jedno dete,drugo ce da uzme mm,posle je vodim na ples,taman nesto da zavrsim u posti.ceo dan pada kisa,nije stala.nije jaka,ali konstantno pada...emice,bas lepo za kicenje,i vi ste u praznicnom raspolozenju
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 14:39:36
|
|
|
|
emicaa
|
Branki nas dvije smo vec pocele praviti Bozicne cestitke 😁 jedma je otputovala na Krit. Dora otisla na rodjendan,jedva sam je odvela kako je hladno.Sad svratila kod svekrve na kafu
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 14:43:27
|
|
|
|
branki*
|
boka ima sutra rodjendan neki,pa u petak ujutru,boze zdravlja ,putujemo.ovde nije toliko hladno,ali je sve mokro,blatnjavo,tmurno...i ja jedva cekam da krenem sa kicenjem,,,kad dodjem iz bosne,da obelezim moj rodjendan i onda krecem da radim generalku i da kitim za ng
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 15:37:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ladno mi vozac gradskog zatvori vrata ispred nosa! Cekam da zena udje pa ja iza nje, gledam gde da, spustim nogu kad vrata cap, zatvorise se 👍 Bravo za njega! Sreca njegova sto nisam lako ljutive prirode i sto ne zurim kuci danas. A gledah gde mogu da prijavim, nema na sjatu gsp.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 19:14:16
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka blago tebi kad nisi ljutljiva,ja bih ga kamenom gadjala 🙈 Branki gdje u Bosnu?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 19:49:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka blago tebi kad nisi ljutljiva,ja bih ga kamenom gadjala 🙈 Branki gdje u Bosnu? Iskopala sam kontakt za zalbe i napisala jednu poduzu, cak i autobus opisala posto nisam videla broj 😊 Valjda ce neko procitati. Boli me vugla... Sve joj...... Prazna
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 21:03:24
|
|
|
|
branki*
|
emice,u Bijeljinu mi bile na plesu,pa u lidl,uzela neke ukrase za stan,ici cu do kineza posle rodjendana da vidim i oni sta imaju od tih dekoracija..kisa konacno stala.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 21:08:08
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,pa strašno.Ako si prijavila.Šta radite mame?Dete napisalo domaći,sad nešto čita,pa na tuširanje.Sutra idemo u selo na slavu.Danas je bilo super u školi,peticu dobila iz matematike.Na kreativnoj extra se provela,crtali.Sutra propušta,a u prtak ide opet i biće izloženi radovi.Pozdrav svima❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 22:16:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. Sta se pije?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 20.11.2019 22:42:32
|
|
|
|
malena39
|
Evo i ovdje da se javim...mozda se neko i sjeca kad sam se javljala prije...nekad dok je i suzi kju bila tu, jabudic, unina mama....uglavnom vas citam ne stignem da kuckam....potrudicu se ;)Htjedoh samo da mahnem Branki, ja zivim u Bijeljini pa dobrodosla...pozdrav svim zenicama divne ste
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?