Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 11:30:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,mašem i ja tebi,pa da nastavim sa radom❤ Jaooo i ja, jutros poranila da jos nesto pozavrsavam, trenutno sam na poslu
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:39:44
|
|
|
|
branki*
|
srecna slava,mama Jo ja dosla sa posla sa sinom,po boku nisam jos isla,kisica neka,ne znam da li da prepustim mm da ide po nju.ceka nas i neki deciji rodjendan popodne.stano neki rodjendani..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:42:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala branki 😘 Mi sutra i prekosutra imamo rodjuse, bas stalno neki rodjusi i kod nas, uvek se pre polaska preispitujem gde i kid koga idemo, proverim adresu sto puta da ne omasim... sve je iz dana u dan
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 13:53:46
|
|
|
|
branki*
|
ja dve trecine dece ni ne znam,ali oni svako zove svakog i idu.i meni bude glupo da je ne vodim.pogotovo sto ona hoce da ide uvek.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 15:42:08
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,lep provod na rođusima.Hajd po jednu kafu,ja kuvam,pa da nastavim dalje.Pozdrav svima.Mirko,kako ste?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 17:03:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajte na kafu mame
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 19:48:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene,picence neko da se popije.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:39:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame? Pije li se nesto u kafani?Zasto ne mogu da izbacim sliku?Taman htela da vas pocas_tim picem 🤔🍾
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:50:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Bubi, koja je to knjiga? Gvardijan, mislim da mi sutra stize pa javljam utiske. Dobro vece zene, srecna slava vama koje slavite🥂. I dajte neke kolacice da se zasladimo😁
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:56:37
|
|
|
|
kamičak
|
Izvolite na kuvano vince 😄
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:57:40
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Koja je dabas slava? Srecna slava ko slavi 🍻
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 20:59:31
|
|
|
|
kamičak
|
Sveti vraci, srecno svim domacicama ❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:00:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala vam svima, prodje dan za cas
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:02:22
|
|
|
|
bubulence
|
Mama jo, sta smo rekli u kom si ti delu grada? Naselje ili mi se cini?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:07:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, Naselje.... stoooooooo?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:24:07
|
|
|
|
vocicana
|
Helllloooo, dobro vece mackice. Ja sam na poslu da gvirnem i ja malo, da vidim sta se radi. Nudim kaficu, samo to imam. Nadam se da su deca na prvom mestu dobro,pa i vi, a svima koji danas slave cestitam!
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:27:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Hej Voci, pa caoooo!! Hvala, ja danas slavila... Prizivala sam te pre neki dan u novoj temi Letovanje 2020... kad budes mogla napisi koju rec kako vam je bilo prosle god.na moru, ja istrazivala pa vidim da ste vi bili u Nea Vrasni..
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:36:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, ja u sustini ne volim Vrasnu... Volim je jer je divna i siroka plaza i divna je za decu ali ne volim talase i prljavu vodu.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 21:51:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Vociii, nisam te odavno “srela” ovde! :) Kako je malisan? Mama Jo, nadam se da si lepo proslavila. Pisi u temi o letovanju sta bi ti tacno htela da ti mozda nesto preporucim. Mi smo prosle god uplatili u decembru, sad mi to deluje kao naucna fantastika! 😂 Pozdrav za sve u kafani!
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:05:57
|
|
|
|
vocicana
|
Idem u temu...
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:15:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni treba jedan caj. I dalje imam problem sa promukloscu.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:18:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jeste, Naselje.... stoooooooo? Ma, onako pitam, mislim da smo jednom caskale na tu temu... I nas stan je na naselju (nadam se da cemo ga uskoro prodati😁), Ema je isla tamo u vrtic... Bas sam vezana za naselje. To je najlepsi deo NS.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:19:59
|
|
|
|
vocicana
|
Jedna inhalacija sa Pulmicort respulom celom, da vidis. A caj moze posle toga.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:21:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema busa... Moze mene jedan caj...?❤️
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2019 22:22:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Voci, da imam pulmicort sigurno bi drmnula. Hocu reci inhalirala bih se 😀
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?