mikica sa -> RE: Kašice (20.9.2011 22:12:54)
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK IZVORNA PORUKA: mikica sa capa, mi nismo jos jeli pirincanu kasicu. jeli smo jabuke, kruske, banane, sljive, mrkvicu, krompir, mrkvicu i ostalo povrce sa curetinom ili piletinom i tako. kako joj pravis palentu? meni je to palo na pamet jer znam da pomaze i odraslima ali sam mislila da je prerano [sm=zmeden.gif] ...nije rano za palentu, ali zato meso... ne znam... nisam nigde cula da je dobro davati ga pre 6-tog meseca, da ne kazem 8-og. meni Matej jedva jeo malo krompira i tikvice, do sada nesto mu se bas ne dopada a na rizu i kukuruz se polako navikao, tako da imamo dva obroka u danu... i to je sve sto mu od cvrste hrane dajem za sada...razmisljam o novom povrcu a da nije sargarepa, kazu da po novom istrazivanju nije dobro davati je pre 6-tog meseca, a ne znam kako cu proci sa karfiolom ili brokolijem, eventualno bundevom... to cemo ovih dana... pa tek posle svega toga planiramo vockice... meso...zumance... i tako redom... nisam bas u toku, Luka ne sisa vise? hm,nisam vise pametna. moj Luka pojede vocnu kasicu prije podnevnog spavanja a uvece pred spavanje pojede povrtnu kasicu. nekad bude i kupovna sa mesom, tako da ne kontam onda sto pise od 4.mjeseca ako nije preporucljivo. doduse, nama je receno da krompir uvijek dajem odvojeno jer on je jak. Capa, i Luka jede isto oko 150-180gr po obroku. kontam i ja da mu smanjim ali ne znam kako jer dijete trazi i lupka nogicama i rukicama gledajuci u kasicu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|