Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:59:03
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pari,probaj Marisol, Nisita.. Ima dosta rasprsivaca mozda ti nesto pomogne.Inhalacija bosiljkom ili pantenolom da oblaze sluznicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 9:02:53
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,Ivana, nadam se da ste vi dobro.Pari,drži se,Von isto,ostale mame,dečica-želim vam svako dobrro.Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 9:06:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Flamingos i vi nadrljali..Milena,bices svoj covek kad krenes da vozis.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 9:08:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos kako je cerka? Svi ostali brzo se oporavite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 9:21:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame.ja sama,Dora u skoli a David u zabavistu.Cekam da se javi drugarica da dodje na kafu. Von kako si?Pari ti?Ostale mame kako su djecica,nisam zapamtila ko je sve bolestan.Milena srecno sa voznjom
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 9:39:14
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,više bolesnih nego zdravih.Evo jede dete,pa da se spremamo da odemo kod dr.Prijatna kafica.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 10:22:10
|
|
|
|
kamičak
|
Cao, mame, pregurah noc 😀 Nema nam Ivancice..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 12:34:07
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro je Kamučak kada si pregurala noć.Mi se vratismo od dr.terapiju nam dala,pluća su čista,grlo nijr crveno.Sad samo kašljuca i izbacuje sluz, iz nosića.Danas i sutra nema škole.Lagana hrana i to je to.U odnosu na to kako je bilo juče i noćas sad je super,evo jede supicu iz kesice(obožava je,joj i da se nasmejem,ali mora,koliko toliko da kusne)pa malo da dremne,neispavana,umorna,jadničak moj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 12:58:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos jel vam dali neato od lekova? Probiotik ili neki antitusik ili ekspektorans? Bitno da sada jede i da je malo bolje. Iscrpelo se dete.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 14:07:03
|
|
|
|
flamingos
|
Za probiotikom nema potrebe, nema problema sa stomakom,ta mučnina joj je bila od toga što joj se sliva iz nosića.Od terapije-snup za nosić,da sisa islu,pije aerius,lagana ishrana i videćemo sutra.Za sad je,da kucnem o drvo,super.Kašljuca.Videćemo do sutra.Najvažnije je da su joj pluća čista
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 14:10:55
|
|
|
|
pari
|
Saosecam sa njom skroz...i meni je i dalje muka i u glavi mi je kao da sam na brodu...Nista mi nije zapuseno, samo me sinusi bole i kasljucam...kakav cudan osecaj. Nadam ce da ce biti bolje flamingos
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 14:24:18
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,verujem ti,znam kako je to strašno,a znam i da ti nas razumeš.Sretoh jednu mamu koja reče:"Pa mogla si čas da je dovedeš kod fizijatra",a pre toga joj sve ispričam,kao da trebam da joj nacrtam.Šta joj tu nije jasno-detetu muka,nije jela,nije pila vidu,malaksala,a sad kao da to mora baš danas.Uput joj važi mesec dana i samo da se javimo fizijatru kad ozdravi(tako nam reče naša dr.koja je upute i poslala)i završićemo i to.Drži se,muke,izguraćemo svi skupa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 15:00:59
|
|
|
|
kamičak
|
Ma pusti, Flamingos, na neke ljude jednostavno ne treba trositi energiju. Poludeh danas od idiota koji parkiraju na trotoaru, ne moze da se prodje sa detetom u kolicima pa moram na ulicu 😬😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 15:12:48
|
|
|
|
flamingos
|
Ma strašno,lud svet.Evo dete dremnulo deset_ak minuta,ne može,probudio je kašalj.Piše domaći i ono što su radili u školi juče.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 16:00:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro je flamingos polako procice.. treba izdrzati. Plavi specijalisticki uput traje 6 mes ili samo mesec dana? Nama dali plavibuput za specijalisticki pregeld i traje 6 mes.Zeleni bolnicki kazu traje 20 dana. Zelim vam brzo ozdravljenje. I tebi Pari takodje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 16:46:02
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,mesec dana,nemamo mi kod bas uput,već dr.poslala fizihatru spisak dece koji su njeni pacijenti.Evo da odmori malo,pa da završi još što joj ostalo od juče,večeras stiže novi domaći.U ponedeljak kontrolni iz prirode i društva,a odmah nakon toga,u sredu(ne sutra,već 30-og iz srpskog).Ma samo da bude dobri,lako će da nauči
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 16:47:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste žene. Nadam se da su svi bolje. Malo sam sd ispruzila, pa da cistim kuhinju. S se igra, a T je u skoli. Kasnije je vodim na engleski
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 17:00:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja skupljala igracke nesto klasirala da pobacam... malisa ruckao i da idemo da malo set_amo dok je lepo. Kako ste svi ostali? Sta radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 20:09:12
|
|
|
|
milicicak
|
Mamite drage, samo da vam mahnem i svim bolesnima pozelim brzo ozdravljenje. Nas cetvoro imamo stomacni virus, ovo je katastrofa. Mini buba je najgore prosla...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 20:10:18
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame,šta radite,kako ste,kako su dečica?Sanjice,upoznala sam tvoju ćerkicu,preslatka devojčica.Rekoh joj:"Kaži mami da je pozdravio Flamingos,mislim,ne zovem se takk"Reče mi da zna za mene,pričala si joj.Duša draga,baš je dobrica.Išla sam do škole da se javim učiteljici i vidim šta su radili i šta imaju za domaći.Evo Anđela večera,guramo nekako.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 20:12:09
|
|
|
|
flamingos
|
Milicicak mašem i ja vama.Joj muke,što pre ozdravite.Ljubi mališane
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 20:33:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Aj i ja da vam mahnem.. Kako ste svi?Da li ste bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 21:33:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Mi veceramo, pa u krevet. Bas je bio naporan dan. Sutra je laganica. Malo duze cu da spavam. Sofi je odavno zaspala. Nadam se da ce sutra stanje da bude bolje i da ce bolesni da budu bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 21:34:52
|
|
|
|
flamingos
|
Sanjice,jesi li pročitala šta ispisah?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 23.10.2019 6:34:06
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Von, Pari, Flamingos, Milicicak, kako ste? Sanjice, jesi li se otkočila? Budim dete, pa u nove radne pobede. Jedva čekam vikend, baš sam grozno preopterećena na poslu. Lepo provedite dan, uživajte.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
porođajDJURICIkada ste se porodile?pre termina (
59%)
posle termina (
30%)
na dan termina (
10%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!