Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 11:09:48
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Sanjice.Mi sutra trebamo kod fizijatra u sklopu sistematskog,ali ako nam bude bolje,ako ne odložićemo.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 11:35:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Mi sutra trebamo kod fizijatra u sklopu sistematskog. Sistematski u 3. razredu ili?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 11:48:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro mame. Kako ste? Koliko citam sve unazad bas je gadan virus. Samo da nas zaobice i da svi sto pre ozdravite. Flamingos,kako ste? Ivanka, sta kaze dr? Pari, Von, brzo ozdravljenje zelim. I uz to strpljenje. Ja od jutros dala se u neki tempo, sredi spakuj, rasiri ves, rucak pri kraju,umutila za palacinke, ovo moje dete kmezavo nesto, kad je tako rovit nesto mi sumnjivo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 12:06:08
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan i od mene, kuci sam, gledam nesto da zavrsim, ali sam tako slomljena od nocne, jos ovako kasljem, jutros sam ukljucila ab, ne smem da se igram. Nisam usta zatvorila nocas, kasljala sam i kasljala, nisam stala. Sta me to iritira toliko nocu ne znam, ali evo sada ne kasljem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 14:11:57
|
|
|
|
kamičak
|
Voci, verovatno ti se sliva sekret kad legnes, navijam da brzo prodje 😃
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 14:27:46
|
|
|
|
flamingos
|
Da Ivanka,sistematski
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 14:29:12
|
|
|
|
flamingos
|
Voći,što pre ozdravi.Muke,svi bolesni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 17:36:59
|
|
|
|
Rosita
|
Oo, svi bolesni :(. Za moj želudac povraćanje je smrt, kad ga nategnem na gore danima me voli. Mm dobio isto stomačni, a kad se muškarci razbole... N me izlučuje. Neće da jede ništa. Ustvari hoće par jela koja se ne žvaću. Sve što se žvaće pljuje. Singular mu pomaže čini mi se, pre neku noć krenuo da struže i ujutru prestade. Kuc, kuc, još je rano. Ali, da li je on uzrok gubitka apetita? Sa druge strane, problem je pre svega žvakanje i gutanje, tu se javlja mučnina kod njega. U svakom slučaju, izluditis. Ja sam danas preskočila ginekologa. Nisam mogla da se nakanim :(. Al od prve plate uplatili makar preko kupona pregled. Svima želim zdravlje, držite se!!!
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 17:42:54
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Rosi,ddžite se i vi.Muke,izguraćemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 17:45:12
|
|
|
|
pari
|
Rosi,.i meni je jako muka i nista mi se ne jede,a moram... Mozda ima veze i sa tim slivanjem, nosem...ne znam ni sama...mozda je to kod njega isto
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 18:49:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sta radite mame? Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 19:31:20
|
|
|
|
vonavoj
|
O bre,svuda stomacni. A muski nadrljaju,jadni.I mene nesto pece zeludac,valjda necu bljuvati..mada sam i dobila,i od toga hoce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 23:29:22
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Odmarajte.Sutra svi da budete zdravi.Nadam se da se i naše dete reši ovih muka,jadna😢
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 21.10.2019 23:42:57
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos, zelim vam da brzo ozdravite. Da ojaca Andjela i bude bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 0:00:13
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Mirko.Zaspala je,nadam se da uspe da se naspava,odmori i da prođe ta mučnina.Posle je lako.Ko zna kada ću i da li ću ja da spavam,gledam je kako spava,uključena stona lampa,razmišljam i tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 7:13:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Kako ste narode?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 7:43:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Nadam se da ste danas svi bolje.ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 7:45:37
|
|
|
|
pari
|
Ivana, jesi imala razgovor za posao ili tek treba? Kako si ti? Ja onako, ali bice valjda bolje...
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 7:56:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro!Sad sam ja nagrabusila,em sam povracala,proliv,em odliv imam..a ceo dan cu biti sama sa njima..ne znam kako cu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:07:44
|
|
|
|
pari
|
Ajoj von...nadam se da ce ti prestati sad... Upali im crtani, daj im nesto najprostije za jelo i to je to...danas im nista nece faliti tako
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:30:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Masem vam. Svi se drzite. Ja sam se ukocila. Ne mogu glavu da okrenem
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:34:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro. Gadan virus. Von brzo se oporavi. I izdrzi.Flamingos ,kako je malena? Ostale mame? Ppzdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:51:11
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Nadam se da će svi bolesni danas biti bolje. Ja počela da vozim pa između posla, vožnje i ostalih obaveza nemam mnogo vremena da se javljam. Mislim da je Ivana juče imala razgovor za posao. Ivana, javi se ☺ Pari, pomaže li ti hipertonični rastvor što se nosa i sinusa tiče? Meni on kao malo otpuši, ne baš kao kapi za nos, ali njih ne smem više da koristim, preterala sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:53:22
|
|
|
|
pari
|
Milena, pomaze malo...nego recimo sad mi nije uopste zapusen nos, samo me bole sinusi i osecam da mi se sliva kroz grlo pa zato kasljem... Svaka cas_t Milena kako sve postizes!
|
|
RE: Razgovori mama 10/19 22.10.2019 8:58:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mirko,hvala na pitanju,guramo nekako,ispisah u"krčmi".Burna nkć,više nije spavala nego što jeste.Od 10 radi njena dr.pa je vodim.Više nema mučninu,sad kašljuca,izbacuje iz nosiça.Da vidim može li malo da jede,pa idemo kod dr.Svima želim brzo ozdravljenje.Ljubite dečicu❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Krvna grupaguppy RRKoja ste krvna grupa?A (
32%)
B (
17%)
AB (
11%)
0 (
37%)
ne znam (
3%)
Ukupan broj glasova: 295Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!