Khaleesi -> RE: OktobaRRska krčma (30.9.2019 21:28:52)
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ola čikitas, kakve ste? Emice, vidiš kako dobijaš znake negde odozgo 😁 Ja sam ponovo pod upalom sinusa, i to onom groznom koja zahteva ab. E sad moja dilema - skuvati ljuto i začinjeno vino, pa popiti ab tek za neka 4 sata, ili popiti odmah sada ab. Btw, da vam ne pričam na koga je glasio recept za ab 😂😂😂 Reći ću samo 🐕 Šta ima novo? Ja sam gadno zakacila sa sinusima prosle zime...I nikako da prodju ceo mesec ab i gluposti temperatura me drmala a oko ociju mi je bilo oteceno koliko su se upalili. Dr mi pojacavao ab. I ja posle mesec dana mucenja nadjem negde da pise caj od djumbira. Narenda se svez djumbir oko kasicica, pa se prelije vruxom vodom. To se udise dok god isparava a onda se u tu mlaku vodu doda limun i med. Pa se to sa svim onim djumbirom popije. Ja sam to 3 ili 4 puta dnevbo radila, proslo mi za 7 dana... Hvala Bogu nije se vise nikad vratilo. Sad kad me stisne kikavica ja brze djumbir i prodje...pa probaj ako te ne mrzi... Naviknes se posle 2 3 solje bude skroz ok caj...
|
|
|
|