ivanka,srecan vam 9. rodjendanko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja bila sa ovim mojim banditima do pijace,otisla do snajderke da mi porubi neke haljine i prepravi nesto...sad oko rucka,pa da jos nestp zavrsim po stanu i imam i za posao da radim..tacno bi bilo dobro jos jedan neradni dan.
Ivanka srecan rodjendan-znam da kasnim 😁Mi smo u subotu isli kupito stvari za kucu i da se provozamo krug zbog Davida,na kraju zavrsimo u trznom centru 😂Kisa je pada cjeli vikend,smorila je
jutro,zenskaci..da otvorim danasnji dan...juce nam bio dan skole,pa imali neku proslavicu,lepo bilo...sad da malo vidim sta ima,pa da budim ove moje i krecemo u novi dan.
gotov rucak i kod mene...malo sredjujem neki ves,brisem prasinu,cunjam ovde po rr,trista poslova u isto vreme,kao uvek[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
vociiii[sm=smiley31.gif]volim i ja... dovela malecku sa plesa,krenula kao da ide dva puta nedeljno,sad cekam neku komisiju da dodje da pogledaju gde zivimo,gluposti zive...inace idem na neki dosadni seminar od tri dana,pa moram i da skuvam za sutra da ima i prekosutra.jos i subotu ima da mi uzmu,bzv.
Popila sam tek kad sam dosla kuci u pola 4. Jedva udjoh na vrata. Sad vec popustilo. Ucimo engleski za kontrolni sutra ja i zaba moja 😊 Nista je ne ucim eng, greota bozija... Sram me bilo