Bebilina -> RE: Pamučne pelene - vapaj beba i prirode (16.8.2012 12:15:26)
|
Alexis bas kao sto ti je Rubizla rekla- one su kao siroki povoj, pufnaste, drze nogice siroko rastavljene i nema potrebe za bilo cim drugim preko. Ja sam pre kupovine za malu isprobala 10-ak vrsta i a svima je ista prica. Ali sve su uglavnom za velicinu bebe od 3kg pa navise... Te su bile najmanje, neke idu i od 3.5kg tek. Ako hoces njih od starta vidi sa zenama koje siju da li postoji mogucnost za manje sablone. Srecno!!! Bas mi je drago da nas ima sve vise da ih koristimo [sm=bravo.gif] Evo mi da prijavimo drugu bebu platneno-pelenasicu! [sm=bravo.gif] Mali je u njima od kad je prestao kakiti onaj crni mekonijum jer sa njim nisam htela da rizikujem fleke. Imamo 20kom u vel 3-9kg, jos 3 koje rastu sa bebom, ali nije nam dovoljno. On piski i kaki za medalju pa sam narucila jos jedan set_ od 3 pufnaste bambusice i 2 covera. Bice nam to dovoljno za par meseci (kako raste nece ni do 6 da potraju [sm=smiley1.gif]), onda imamo dvojku. E jos jedan izazov nam je bila garderobica. Mali ima sad 58cm ali sa pelenicama nam je u torzu sve vel 62 kratko. I sa obicnim pelenama mu je knap, al sa ovim nema sanse da zakopcam bodice. Tako da vodite racuna kad kupujete garderobu- posebno bodice, zeke i pantalonice. Sa pantalonicama smo se razocarali kad nam je stigao par divnih, svecanih, vel 68, ali su tako uzane oko guze da nije mogao od starta da ih nosi...
|
|
|
|