Maraj -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 15:46:51)
|
Dan mame. Meni nedelja najaktivnija sto se kucnih poslova tice. Kuvam rucak da imamo od ponedeljka, peglam nagomilan ves od prethodne nedelje, dok operem kosu, kucu pospremim...ja sam koma. Jos na sve to S nemoguca. Ne znam sta joj ne, dal su zubi...ocekujemo sada trojke...curi joj nos, nervozna. Vikendom kad sam ja kuci, samo trazi da sisa...joj poludecu vise od tog sisanja. Sva sreca, uskocila mi mamai odvela je kod nje...tako da ja zavrsih sve. Evo j drugu kafu od jutros srcem [sm=smiley1.gif]. Kad je S tu, samo me juri, jauce i zadize mi majicu da sisa. Moja mama je nezamenljiva [sm=smiley1.gif] sa njom je S najbolja. Smesko, S je imao te faze. Jednostavno takvo dete. Jeste da ne on bio stariji. Oko 2god. Ali mislim da to nije za alarmirati strucnjaka. Neko dete ima ranije tu fazu, neko kasnije.... kod L je prosla ta faza sa neke 3 god. A onda mi se neki tata u vrtucu pozalio kako je njegovo dete pocelo da udara glavom...tako da eto...neko pre neko kasnije. Al secam se te faze. Udari glavom o pod kad se naljuti ili o krevet. A znao je i nas da zakuca glavom ako ga nosimo u narucju
|
|
|
|