RE: Razgovori mama 09/19 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 9:22:52)

Joj Emice dobra si,došlo dete da ti se javi,da znaš gde je,dušica draga.Kad je naše detence bilo manje,kažem joj da me pusti bar deset_ak minuta da samo zatvorim oči i ne prođe deset_ sekundi a ona me pita:"Mama,jesi li se naspavala".Mislim,to se dešavalo kada sam umorna od neprospavanih noći dok je bolesna.Mala je bila,šta zna dete šta je deset_ minuta.Inače,danju nikad ne spavam,to nisam volela ni kao dete,a ni sad,ma koliko da sam umorna-nema šansi danju da zaspim

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 9:50:14)

Dobro jutro.  Maca odspavala do devet 😀 ali juce ujutru ustala u pola osam,ceo dan nije spavala i sinoc tek u jedanaest zaspala. Sinu dosli drugari i ona naravno nece u krevet. 
Za rođendan sinu smo pravili u igraonici kad smo mogli finansijski. Prosle godine je vodio drugare u bioskop. Maci smo za sada samo obelezavali uz tortu kuci.

Maraj -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 10:06:30)

Jutro i od nas.
S je standardno ustala u 6. Pa je i sve nas probudila. Tako da je sad uspavljujem. Ja planiram da isprz8m fasirane dok.ona spava . Posle samo i pire krompir da spremim, da mozemo da izadjemo napolje...

Sanjice[sm=bravo.gif] diiivno za stan.
Mili[sm=smiley36.gif] sou. Pa sta se on zamislio kad te na ulici nije video. Kod nas nista bolje. Umorni smo i mm i ja. Tj vise ja....tako da se mimoilazimo.i mi

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 10:08:10)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

I ja sam tu,Dora dosla da me probudi da mi kaze da mora u wc 😂 jako bitna informacija

Mi cemo u njemacku u kupovinu pa na utakmicu

Emice,meni se moje javljaju i preko dana da idu do wca🤬🤬

smeško -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 11:16:09)

Dobar dan!

Rosi, bar da ste kod kuce, u poznatom okruzenju. Zelim vam brzo ozdravljenje!
Sanjice, cas_tis kad dodje vreme, ne volim ni ja unapred. 💖Mi, ipak, necemo u Tumane, jer mene jos razvaljuju rebra. Pitala dr i kaze da kontuzija boli od 30 do 50 dana😫. I boli koliko i prelom. Sjajno.
Mi cemo ove godine u igraonicu. I to sa M drugarom. To mu je najbolji drugar iz vrtica i rodjeni su istog dana. Podelicemo troskove i tako se isplati. 
Imam paprikas od juce i supu koju nismo juce ni probali. Idemo u kupovinu. Imamo neku svadbu u kraju mm, 12. oktobra. Trebalo bi ici, jedino me muci sto je J mali za to.

Duškić -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 12:12:12)

Mi sad iz parkica.
Sanjice, divno.
Ivana, super da ste duze spavale. Mi ne.
Sad teram sina da spava!

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 12:14:25)

Duškić ako ste šetali,lepo vreme.Evo ja popakovah u auto šta treba,sedoh da popijem kafu i oko 14:10 odosmo.Pozdrav svima

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 12:20:15)

Von ma ona mene obavjestava kad treba obrisati guzu jer njoj se gadi 😂 A zna sama,samo eto dama.

Mi se vratili iz prodavnice pa cu sa djecom u set_nju a coek ode oprati tepihe.

Rosita -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 13:48:32)

Ćao mame. Mene stigao umor i loše raspoloženje. Potrebno mi je da konačno sve ide svojim tokom i da se bavim nečim bre normalnim. Kad razmišljam šta je mene držalo ceo život, to je bilo učenje, štrebanje, rad... Došla deca i okrenula život naglavačke. Zapravo, donela život,život koji jeste. Pa sad moš- nemoš. Ukratko.
Imamo 6 inhalacija dnevno. Pulmikort ćemo imati mesec dana. Kad pomislim na kuvanje ručka , aaaaa. Inače, ja imam neki osip po nogama.  Juče vidim stariji sin ima par fleka po licu i isto gde, gde po telu. Ne žali se ni na šta, ali nešto je manje energičan. 
Sanjice, odlično ♥️. Von, lepo se provedite. Pari, to spavanje stvarno prekršili svaku meru. :(

Lep dan svima želim.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 13:59:33)

Devojke, kad se bude ostvarilo onda cu da se radujem.

Nas tri cemo da rucamo, pa da ja malo prilegnem. Zavrsavam ciscenje spavace sobe 

pari -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 18:37:45)

Rosi, verujem da ti je bas tesko...i volela bih da pomognem nekim pametkim recima, a ne znam koje su...osim da ce proci i ovo i da ce doci dobar period sigurno...

Mi bili u ns danas, bilo je bas lepo...njih dvoje raspolozeni. Na strandu prepodne predivno, jako malo ljudi, sunce, voda...fantazija...najvise volim tako...mir neki i tisina...
[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2004310-9807.jpg[/img]

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 19:08:23)

Divno Pari,drago mi je da ste uživali.I mi se super provedosmo.Izigrala se dečica,mi se ispričali.Svi se pogostili i svako svojoj kući

pari -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 19:13:34)

Super flamingos...bas sam htela da pitam kako je bilo

vocicana -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 19:37:58)

Dobro vece devojke.
Jadosla kuci, radim noktice, sutra neplanirano radim trecu smenu, koleginica nije videla sina 8 meseci, a ide za Nis u ponedeljak, to im je sto im je, pa u sredu krecem sa svojom smenom.

Rosita -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 20:33:20)

Flamingos, lepo je to prošlo. Odlično.

Pari, baš je divno, to bi i meni prijalo.
Voci, nije laka treća u zdravstvu. Evo, gledam, celu noć, kome lek, kome inhalacija, ovo, ono...

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 20:45:40)

Da Rosi,lepo je prošlo.Samo da se rešite tih inhalacija,terapija.Muke su to,znam.Verujem da si i neispavana,izmučena,brineš.Samo da sve to što pre prođe.Uz vas sam svim❤

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 21:00:05)

Kako mi mrzim kad napisem post i ono tup nestane.

Rosi saljem ti velikog grlisu 😊Mi sno danas dva puta set_ali,znate koliko sam se umorila.Djeca su vozila trotinete.David nije spavao danas,,zato ce sad za par minuta u krevet.Razmisljam da sutra idemo negdje na izlet ali i mrsko mi 😑

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (14.9.2019 23:12:27)

Laku noć želim svima,sanjajte slatke snove.

Duškić -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 6:29:39)

Dobro jutro!
Kao vmp. Ustala sam pre skoro sat vremena ne spava mi se. Gledam u tel. Vrtim se i sad kafu popila.

pari -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 10:02:47)

I mi ustale rano...opet je loše spavala ali je barem spojila od 2 do 5 jutros pa sam se ipak malo odmorila. Ali je ustala kenjkava i zaspala malopre. 

Treba da idemo u šetnju sa mojom sestrom od tetke kad se probudi...
Rosi, kako ste?
Druge mame?

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 10:17:25)

Naše dete još spava.Šta radite mame?Ja piijem drugu kaficu,pa da sređujem stan,a dete kad ustane da jede,pa da piše domaći.Pozdrav zvima.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 11:23:15)

Evo nas u putu za Lazarevac,imamo drugaricu sa faksa,ima decu uzrasta kao T i J,i mnogo volimo da se druzimo sa njima,taj dan napunim baterije bas,nadam se da ce tako i danas biti.M napokon prespavao noc,pa sam i odmorna!juhu😂

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 11:35:49)

Srećan put,želim vam lep provod,uživajte.

smeško -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 12:46:46)

Rosi, kako ste? 

Verovatno ima i teme o tome, ali moj telefon je tako nepregledan za to i ne nadjoh. J je odjednom postao tako besan. Jos nije prohodao i dosta ga je unazadilo obuzdavanje tokom sinovitisa. Hoda samo uz namestaj. Ima takve ispade besa da ne znam kako da se postavim i da li treba ici kod nekog strucnjaka. Trazi skoro stalnu paznju. Ne mozes ga ubaciti u kolica i izaci napolje da unosis drva npr, a on da bude dobar. Odmah sledi dranje i izlazenje iz njih. Iz stolice za hranjenje skoro isto. Zaigra se unutra, nije problem, ali ako mu ne das nesto sto je zamislio sledi pobuna. Udara glavom u nas ili u stolicu/kolica, rukom, vice. U nekim slucajevima krece i da vristi i stiska pesnice. I stalno se zbog neceg ljuti. Ja za takvu histeriju sa starijom decom stvarno ne znam. Ne znam da li ga treba odvesti negde.

Rosita -> RE: Razgovori mama 09/19 (15.9.2019 15:09:33)

Smeško, unazadio ga jeste :(. To što pišeš deluje malo preterano, ali možda će sa prohodavanjem da jenjava. Prati, nikad nije loše posavetovati se, sama ćeš oset_iti da li ti/ mu je potrebno.

Meni starije dete danima kilavo i danas je cela kola ispovraćao, spava. Mali krči, bolje je volje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>