smeško -> RE: Razgovori mama 09/19 (5.9.2019 15:48:12)
|
Evo, ja sam mama koja je dvoje dece upisala u vrtic sa tri godine. 😂😊 Ja, naprotiv, ne mislim da sam nesto lose uradila. Prehlade ih cekaju kako god okrenes, nece im pobeci. N sam upisala kasno, jer nije bilo mesta, a M sa namerom zbog dijagnoze koju je imao. Htela sam da ga neko prati kod kuce. Doduse, tada sam imala srecu da su moji mogli da ih cuvaju. Sada to nemam, jer su bolesni, pa ce J krenuti sa dve, kad pocnem da radim. Mislim da nista nisu propustili, nisu se razboljevali nista cesce od dece koja su krenula ranije. Ja nisam za izgradnju imuniteta kroz sudaranje sa zarazenima, nego kroz boravak napolju. Nije problem sto ce biti u vrticu. Problem je sto ce biti u neprovetrenoj sobi bar 10 sati, bez dovoljnog boravka napolju. To je problem u Srbiji. Bar se meni tako cini. Rosi i ja sam se spremila da se bunim zbog fizickog, ali me unapred nervira sto cu biti jedina. Nikome to nije bitno. Bitno im je samo da, cim uciteljica posalje neko obavestenje preko vibera, svi odgovore sa ,,Hvala uciteljice", pa mi zvoni telefon ko lud do 22h. 😡 Mislim, u redu je, oznaci da ti se svidja poruka i gotovo. Guse grupu, jer joj se uvlace...grrrrrr...ja nisam takva, uopste. Dete mi se prvog dana skole vratilo kuci sa punim rancem, poslala sve knjige. A nama je napisala da ce naknadno javiti kada stizu knjige i da ce to biti na vreme. Ja pobesnela. I samo sam joj ja napisala da nije u redu pustiti decu da kuci da tegle sve knjige. Bio je zdrav i prav, a onda je posle prvog razreda krenuo na vezbe za kicmu. Jer fizicko imaju u ucionici. Uh, mogla bih ovako do prekosutra. Bas bi bilo bolje da preskocim roditeljski, ionako ga nije bilo od pocetka drugog razreda. I sada ga drzi samo da bismo izabrali roditelja za Savet. Smesno.
|
|
|
|