smeško -> RE: Razgovori mama 09/19 (5.9.2019 13:24:50)
|
Maslacak, srecom ti si sposobna zena! Ovde nije nista bolje. Radis do 16, 17h, a sva bolja radna mesta su na NBG-u. Pa kad krenes kuci, pocne stravicna guzva i vecito kasnis po neko dete u vrticu. Kad dodjes kuci ide prealisavanje skolske dece, pa im krecu treninzi i obaveze te vrste. Kad ih vratis kuci, mozes samo da im serviras veceru, okupas i posaljes u krevet. Ja sam juce dobro prosla. Nije prelom, nego istegnuce i nagnjecenje medjurebarnih misica. Mm me povredio. Ali, duga je to prica. Od golicanja i grljenja do padanja preko stolice i na mene. Svom tezinom. Pocrkali od smeha sinoc na VMA. Porucili mu da smrsa. Meni nije bilo smesno dok nisu rekli da je sve u redu. Boli kad udahnem, mrdam i sl. Mm se pojeo od muke. I treba. Bas je preko mene nasao da pada. Rosi, kako ste sada?Emice, Sanjice, bas mi je drago sto ste bolje.Ico, kako je Maca? Pod pritiskom sam i cini mi se da me svasta nervira bez potrebe. Kasnije idem na roditeljski, a u onoj ucionici me gotovo svi nerviraju. Dobro, neki mi se i gade. Poltroni i neodgovorna uciteljica, carobni miks. Ili ja preterujem.🥺
|
|
|
|