Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/19 [chat] (25.8.2019 8:36:44)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic Evo koje je doba, a ja sam budna! Očajna sam... 😥 Ubi me vrućina i neka nelagoda u želucu. Otvorila sam terasu, nadam se da osim vazduha neće ući još nešto! 😱 Inače, i u prethodnoj trudnoći sam patila od nesanice... Strašno je. Ono kad plače beba, makar ima smisla, a ovo zevas u plafon, tusiras se, malo plačeš, malo se pomolis, ali sve je sa nervozom je je vruuuuuceeeee.... Ne mogu nista da čitam od nervoze.... Popki, jesi uspela u neko doba da zaspis? Draga, nije lako biti Mamai trudna i zena i domacica i cerka itd...a jos uz tegobe trudnicke...Budi jaka, meni pomaze da izadjemo iz kuce, promenim okruzenje, imamo i karaoke i klavir pa pevamo i sviramo to me razonodi. Ne primer, ja sam sinoć rano zaspala a onda ustala u doba kada si ti pisala..jedva zaspah posle. Pa razmisljam, razvijam filmove o tome kako cu izdržati sve i da li ce biti sve ok...to je ta neka briga i napetost ali moramo nekako da se oslobodimo tih misli jer samo odmazu. Ti si i blizu termina, takoreci, tako da uskoro neces spavati od placa bebe 😀 Molitva i meni pomaze, odlazak do crkve i sestra i njena deca. Kad je gužva onda nemam vremena za brigu. Cekam UZ sledece nedelje pa cu valjda biti mali mirna posle toga...
|
|
|
|