Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/19 [chat] (21.8.2019 11:11:08)
|
IZVORNA PORUKA: Maruska15 Dobro jutro majne dame 😁 Kako ste mi? Tema je polumrtva,Baš šteta. Ja idem popodne kod endokrinologa,da vidimo šta ćemo od terapije za šećer. Pojavio mi se pre par dana svrab dole i peckanje, a od juče zuckasto zelenkast sekret. Napomenucu to danas doktoru pa da me uputi kod ginekologa. Baš se brinem,prvi put se susrećem sa tim. Maruska, mislim da je to samo kandida, ne brini. Brzo se resava i nije opasno, reci ce ti dr sta da koristis. Javi nam se posle endokrinologa. Tema je bas pusta, u pravu je Popkica -nema njenih saputnica po terminu, mozda su odmori pa trudnice skitaju...😀 Sledece nedelje bi trebalo da idem na kontrolu, odnosno UZ i jedva cekam. Mnogo je toplo, bas je tesko vreme. Mi malo skitamo, do mojih ili muzevljevih, on radi popodne pa se nas dve organizujemo i družimo sa sestrom i njenom decom. Nocas nam je spavao ovde sestrin stariji sin, pa je cerka presercna. Samo da je drustvo.😀 Kaze mi muz da lepo izgledam a ja uopste to ne vidim, i kao bilo bi super da sam uvek trudna. 😀😀😀 Moze on sledeci put, ode po embrioncic koji imamo u grckoj pa nek mu vrate 😉
|
|
|
|