Bebana17 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/19 [chat] (11.8.2019 10:34:41)
|
Moj muz poludi, ali je i on sve video i cuo, pa napade svoju majku da to nije prvi put da sikanira Saru, nasta opsta svadja, ja samo znam da me Sara sto puta pitala: zasto mene baba ne voli? Ja joj nikada nista nisam rekla na to (potvrdila tako nesto), osim danas, kada mi je pukao film. Tek tada je nastala opsta gungula, jer Boze, istina ne treba da se izgovara pred decom, a to sto moje dete vec duze vreme zna istinu, to nije bitno. Nekako moj muz uspe da smiri strasti, i svi odose osim mene na njivu. A ja ostadoh sokirana svime, ne mogu da verujem dokle necija mrznja prema meni moze da ide, da i moje dete mrzi. Svekrva prvo nije mogla da oprosti sinu sto je ostavio sestru samu i ozenio se sa mnom (sto je njoj odlicno doslo jer je posle pronasla nekog i udala se, a do tada nigde nikog), a posle sto sam rodila decu. Svaku devojku mog muza su zaova i ona uspesno oterale, samo mene nisu mogle, jer muz nije dao. Da vam ne pricam da mi je zaova pre vencanja rekla da bi najvise na svetu zelela da me vidi u mrtvackom sanduku. I ja sam sve to oprostila, ne znam kako, i dan danas me dusa boli, ali na svoju decu ne dam! One se ponasaju kao da mi nikad nista ruzno nisu uradile, a ja zbog muza pristajem na tu komediju. Ali danas ne mogu da cutim.
|
|
|
|