Maruska15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/19 [chat] (8.8.2019 13:36:31)
|
IZVORNA PORUKA: Beca.t Maruška, žeim ti da detence što pre ozdravi, bebica draga :) za mene su bebe sva deca do 3 godina a i kasnije, tako su slatki i iskreni. Ti se čuvaj i pij vitamene. Mi se još borimo ali ide na bolje, grlo i nos i dalje drže pa ne spavam noću. Bebana, išla sam na komisiju u utorak, pa su mi rekli da rade pon-sreda-petak. Onda smo otišli danas, ali avaj...danas je 7.8. a meni je bolovanje počelo 10.06. znači nije prošlo tačno 60 dana pa ne mogu da idem na komisiju.. "Dođite u petak, ali ne morate rano, može oko 10, 11, 12" Pitam -kada vam je pauza- a odgovor "Pa od 11 do 11 :45"...ok, onda ću doći u 11 [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Tako da idemo ćera i ja ponovo u petak ujutru pa javljam kako smo prošle. Još čekamo prenatalni test..baš sam nestrpljiva. Rekli su za 7- 10 dana, danas je 7 pa naravno kreće nestrpljenje.... Meni užasno smeta ovo vreme, baš uveče budem loše. Ljubim vas trudnice, mame i i bebice! [sm=bravo.gif] Joj i ja bih rade volje uradila taj prenatalni test,ali iskreno nisam u mogućnosti. Selimo se,pravimo ćerki prvi rodjendan,a sve to košta. Za sada samo muž radi,ja vec dve godine ne zbog trudnoca,jel te. Pa nam svaki cent znači. Ali nadam se najboljem,pa valjda je dovoljan i dabl test,u ponedeljak radim eksperti uzv. Sutra idem na ogtt test,a nisu mi rekli da li smem pre toga da jedem? Pošto ne znam kako ću izdržati do bolnice gladna, pošto čim ustanem dobijam napad gladi.
|
|
|
|