Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 08/19 (8.8.2019 21:44:35)
|
nije Njujork amerika[sm=smiley36.gif] Jeste vala tacno je[sm=smiley36.gif] Ja obozavam NYC a volim i turizam u americi generalno. I to je tacno da u Njujorku moze da se nadje ama bas sve ali i njujork nije nikakvo merilo, narocito ne Menhetn. Ono sto mene izludjuje je da im je hleb jako cesto sladak, da ne kazem po pravilu. BIla sam pre tri godine na nekoj konferenciji u New Hampshiru, to je iznad bostona u nekoj zabiti, samo hotel u sumi. Elem hrana je bila ekstra u smislu ponude ali za dorucak meni drama. Sva ali sva peciva su im slatkasta bila, hlebovi zemicke. A bilo ih je bar 37 vrsta. A ono peku ti omlet po zelji sa sastojcima koje zelis. Pa kako da jedem jaja sa slaninom sa slatkastim hlebom????!. Nije on sad nesto dramaticno sladak ali oseti se[sm=smiley36.gif]. Ja im kukala oni me gledaju belo, njima nije slatko. Valjda im odumrli receptori. Osim toga Americke probleme sa debljinom shvatila sam jos par godina ranije kad sam bila na kongresu u Little Rock Arkanzasu postojbini Billa Clintona. Ljudi moji koje su ono haos kombinacije. Tortilja pa kukurz pa pasulj pa topljeni sir.... A burger tamo kad narucis- to je neopisivo. To je toliko masno i natopljeno tim sirom , svugde trpaju topljeni sir..... Kuku. A ja rado krkam zlatiborac slaninu kad god sam u Beogradu, znaci nisam nikakav vegan. Tako da Menhetn je svet za sebe i ne samo kad je hrana u pitanju. Ali i ako se lose hrane, I [sm=smiley27.gif] USA, barem za turizam. Uzivaj Pari !!!
|
|
|
|