Rosita -> RE: Razgovori mama 08/19 (27.8.2019 13:16:20)
|
Dobar dan! Sanjice, ja tek kapiram da je S vršnjakinja sa mojim D, neverovatno, mislila sam da je godinu mlađa [sm=smiley1.gif]. Hvatam sebe kako govorim D ti si sad predškolac na način kako se maturantima govori eeej vi ste sad maturanti, kao da se zemlja preokrenula od prosle godine, u nadi da ce ta recenica volsebno iz njih isterati nemirluke [sm=smiley36.gif] Bih kod dr. Ne rece mi dijagnozu, kaze da skripim dosta, ali nista strasno, da popijem ab 7 dana kad sam pocela i kao tople napitke, to ne mogu. Kasalj me unistava, i tako nocu lose spavam i kad ono malo sna mucenicki pokusa da se progura na oci, grune kasalj i cao [sm=smiley13.gif] Zakasnih jutros u drzavni lab, radi do 9 a mi stigli u 9.20, ali nas ljubazna teta ipak primila. Samo jos urin da uzmemo, a to ne znam kako cu, bas je tesko. N je ok, veseo, sve normalno, ali zna da se zakaslje, tako da nisam bas lagodna oko nalaza, videcemo. Video on kravu na nekoj slici i vice kiso mekoooo [sm=jezicek.gif] Poceo je da nize bisere. Puno pozdrava i budite dobro.
|
|
|
|