IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/19 (23.8.2019 21:56:38)
|
Fil,kad krecete?srećan vam put i nek bebac bude dobro. Von,srećan rođendan baki ❤️ Maraj,ni ja nesto ne znam mnogo o Kini😂 ali bas sam prijatno iznenadjena ovim pricama. Mislim,sve to mi muz pricao,sin naravno ima svoje price. Danas je muz drugaru preko moba rekao "pokazacu ti slike i pricati al i dalje ne znam da li cu moci docarati celu sliku".. Isli su i kao na neku plazu,dosta je plicak,uredjena naravno extra. Autobuska karta so tamo je 17 din! A tamo se novac vidi na svakom koraku. Ni na jednoj slici nisam videla neki stariji,losiji auto.. Ulice im imaju mnogoo traka,trotoari dugacki sedam metara..Svaki stadion je perfektno uredjen a cak se desi da na nekom ni jedan klub ne trenira.. Cene su im slicne,flasica vode 40 din. Za nijansu su skuplji na primer slatkisi sa dizni motivima,Pepom.. Deca nose patike od 500,600e ali uopšte se ne vidi da je iko opterecsn novcem.. Nas "bele" mnogo vole i nekako se ponasaju prema nama kao da smo Bogovi. Kao da se klanjaju dok nam se obracaju. A sa nasim dečacima su trazili da se slikaju,pipkaju ih,smeskaju im se...bas gostoljubivi. Oni inace nemaju viber ni fb,imaju neku njihovu mrežu slicnu nasem viberu..zato je sinu krivo sto se nisu set_ili da kupe kineski broj da bi mogao komunicirati sa njima i dalje. Nekako se osecas kao da su jedva čekali da ovi dodju. Po ceo dan su i van utakmica imali neke aktivnosti..te otvaranje turnira,nasa deca pevala na bini,te sadjenje drveta prijateljstva,intervjui..ma fantastična organizacija. Nasi su isli u muzej (koji izgleda boli glava) i na plazu a i u Mek 😂..sve to van turnira su isli sami. Oni im se izvinili i rekli da ne mogu da im garantuju bezbednost van tog smestaja. Kaze moj muz kakva crna bezbednost i na ulici nam se svi klanjaju,manje smo bezbedni u Bg 😂 Sve u svemu, jedno putovanje za pamćenje. I da,taj deo je Mongolija.
|
|
|
|