Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/19 (21.8.2019 22:50:08)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Pari,uzivajte! Prelepo+tu bi mogla ds zivim.Nato,pazi,iz iskustva sa troje dece,svi razliciti..nikad,ali nikad ih nisam vadila iz As u kolima..jednom izvadis,urlace i trazice svako malo..Moj M je preurlao put do Hr,7h..plakao je 2h..kad smo krenuli gledao,jeo,i y plac..stani,pauza,voda,presvuci,kreni.on opet..stani,payza..on opet..reko vozi..dok nije zaspao,prosto my se spava,a ne zna da zaspi..a ne zeli da sedi..ali,on je vec veliki..imao je 10 meseci.Ona je isuvise mala da bi zelela da ustane. Mozda joj je toplo? Stavi joj igracke ispred nje,zveckaj joj..ne vadi je,pa sta i da place,nece joj nista biti.zaspace😂😂 I jos jedna bitna stvar,ne sedi pored nje..sedi napred,nikad se nisam vozila sa njima (lazem,jednom jesam,putovali u Hr kad je Joka bila mala,jer jr moj tata bio napred, trazila je non stop kod mene). Znaci kad ne vidi nikog,nece traziti da je vadite iz sedista. A za kolica ne znam u cemu je stos,mozda isto igracke. Takođe, Nikad nisam sedela pored njih. Sedela sam napred.
|
|
|
|