Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 9:08:29
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro, mi dremnuli duze, i sad kaficu natenane pijem.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 9:24:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hajde kafica i evo sam u letnjoj kuhinji oko ručka.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 9:26:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Moze, flamingos, evo i ja moju ispijam.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 9:30:17
|
|
|
|
Duškić
|
Flamingos, uzuvaj u kafici. Pridruzujem se.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 13:36:13
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Moze naravno, samo grand Ti si moja-samo grand.Ma kad nema nje daj šta daš.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 14:18:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Evo ja nudim hladnu limunadu :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 14:25:16
|
|
|
|
flamingos
|
Može i limunada,a evo ja nudim Eskimko sladoled
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 15:01:45
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam uvek za sladoled 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 15:18:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pozdrav iz Kragujevca 😊😊😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 15:26:26
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pozdrav iz Kragujevca 😊😊😊 Pozdrav sa sela.Uživajte😉
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 15:50:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Uzivajte, Ivanka! Danas bas pakao pravi, ne mogu da se pokrenem nesto..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 19:46:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vrelo danas, ubi me sunce na suvozacevom sedistu 😒 Sve u svemu dobro smo prosli na putu. Dobro došla ja mojoj kući 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 20:05:34
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivanka, pakao! Mi smo bili do caira, da znas da tamo sada za decu ima svega, verovatno ce i sutra biti, kostimi, igraonice , takmicenja, fenomenalno je.:)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 21:16:53
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro došla Ivančice
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 21:35:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Ivanka, pakao! Mi smo bili do caira, da znas da tamo sada za decu ima svega, verovatno ce i sutra biti, kostimi, igraonice , takmicenja, fenomenalno je.:) Stvarno? Super! Deciji kulturni centar organizuje?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 21:35:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro došla Ivančice Hvala Flamingos ❤️
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 22:39:14
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro veče dame moje! Kako ste? Kako izdrzavate vrucinu?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 23:02:39
|
|
|
|
flamingos
|
Bubi moja draga,kao u sauni,napolju je prijatno,ali u kuci toplo.Mada-ne marim,ne volim zimu,a vrucinu podnosim.Kako ste vi?Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 8:47:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,šta ko pije,ja častim-danas nam je godišnjica-26 godina braka.Odoh da napravim posni kolač sa malinama.Postim,pa da se i ja posladim.Ovde noćas grmelo,padala kiša
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 9:09:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro,šta ko pije,ja častim-danas nam je godišnjica-26 godina braka.Odoh da napravim posni kolač sa malinama.Postim,pa da se i ja posladim.Ovde noćas grmelo,padala kiša Čestitam godišnjicu Flamingos! Još toliko da potrajete u zdravlju i veselju! Može neki liker za mene 😊 Ja prvu masinu oprala i prostrla, druga zavrsila i ceka red u korpi, treca se pere... Budna sam od 5...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 9:13:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro,šta ko pije,ja častim-danas nam je godišnjica-26 godina braka.Odoh da napravim posni kolač sa malinama.Postim,pa da se i ja posladim.Ovde noćas grmelo,padala kiša Čestitam godišnjicu Flamingos! Još toliko da potrajete u zdravlju i veselju! Može neki liker za mene 😊 Ja prvu masinu oprala i prostrla, druga zavrsila i ceka red u korpi, treca se pere... Budna sam od 5... Hvala draga,i vi da ste živi,zdravi i srećni.Može liker.Živeliiii!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 10:32:07
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka to su te cari povratka kuci,peri i peri 😂Flamingos cestitam vam,imate finih godina zajedno.Ja bih tu hladnu limunadu sto neko rece da ima.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 11:06:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka to su te cari povratka kuci,peri i peri 😂Flamingos cestitam vam,imate finih godina zajedno.Ja bih tu hladnu limunadu sto neko rece da ima. Hvala,da ste živi i zdravi.Može i limunada.Pozxrav
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 12:21:51
|
|
|
|
flamingos
|
Gotov je i kolač,izvolite
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 9.8.2019 13:22:26
|
|
|
|
MimaKos
|
Ohooo flamingos, svaka cas_t! Divno izgleda . Ja sam od jutros u gradu, ispijam trecu kafu i sejk :))
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?