Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 8:31:44
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja ni jednu od jutros, moze
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 9:30:54
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,da vam se javim,pa odoh da peglam,kosim travu.Ručak je pri kraju.Internet jurim i tako.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 10:02:58
|
|
|
|
Duškić
|
Flamingos ? Kako si vredna ..ne preteruj. Kafa ..i pauza . Ko jos zeli?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 10:20:46
|
|
|
|
tacatic
|
moze bez secera turska
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 10:25:27
|
|
|
|
Duškić
|
Nisam ljubitelj turske kafe,ali kuvam naravno po zelji!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 10:43:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Meni je espreso zakon kafa, nista me tako ne razbudi
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 11:39:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan iz užičke Gradske kafane! Može nes? 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 11:43:06
|
|
|
|
MimaKos
|
Ooo Ivanka, uzivate? Moze, moze
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 11:45:12
|
|
|
|
Duškić
|
Sa puno leda. Moze Ivanka..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 12:15:11
|
|
|
|
MimaKos
|
Nes obozavam sa onim cokoladnim sa strane, i nak se ne uhvatim da kupim taj preliv u radnji
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 13:28:02
|
|
|
|
Duškić
|
Moze nes i kugla sladoleda. Njam. A moze i neki ledeni caj!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 13:35:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Deca su trazila sladoled iz Lidla (onaj kornet u pakovanju od 6) koji uvek imam u frizideru, pa se i ja ogrebah za jedan ;) a rekla sam sebi da necu, jer jedem iz disade a ne gladi.. sada iscedih limunadu da ubrzam.metabklizam malo (i ubijem osecaj krivice zbog sladoleda).pa ako je neko zedan...?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 14:06:33
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Deca su trazila sladoled iz Lidla (onaj kornet u pakovanju od 6) koji uvek imam u frizideru, pa se i ja ogrebah za jedan ;) a rekla sam sebi da necu, jer jedem iz disade a ne gladi.. sada iscedih limunadu da ubrzam.metabklizam malo (i ubijem osecaj krivice zbog sladoleda).pa ako je neko zedan...? Sladoled upravo smazasmo,a mutiću i Eskimka.Trava pokošena,istuširah se,pa da odmorim i krenem sa peglanjem.Večeras do kumova da odemi,ovde u selu,pa igranjac u dvoruštu.Kafa može bilo koja,ali-ipak pobeđuje turska
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 14:09:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Flamingos, ti si bas vredna, eskimko 100 godina nisam pravila, bas si me lepo ptset_ila..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 21:28:24
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobar dan iz užičke Gradske kafane! Može nes? 😊 Draga ti bas setas
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 21:30:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo I mene ne stizem da pisem.Nudim alkohol,ko sta voli
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 21:57:03
|
|
|
|
Duškić
|
Daj Vesi, jednu zestinu da zaspim, preumorna sam.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 22:40:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi kupismo neko spansko vino/liker, evo nudim ja :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2019 23:11:49
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dobro veče i laku noć 😁. Lekovi prestali da deluju, sve me zivo boli. Mm probao da me masira ali ne mogu da izdrzim. Odoh da se komiram. Lepo spavajte ❤️ O bubi draga,odmaraj.Svima želim laku noć i lepe snove
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 6:44:23
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Kafica, nesto za budjene..rakijica ..hm
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 8:27:55
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro.Ovde se danas treba pojaviti sunce.Dva dana je kisa padala.Ja dobila jutros,prosli mjesec nisam imala.Kako je bilo lijepo bez nje 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 8:40:45
|
|
|
|
Duškić
|
Emice, ovde vec toplo. Ali opet bolje nego kisa. Sta ti pijes kaficu neku...hm
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 8:51:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ne pijem ujutru nista,samo vodu 😂 Ja sam isplatila za odrzavanje 😁
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 8:58:42
|
|
|
|
MamaZox
|
Moze li jedna crna kafa, idem cigaricu da ispusim, ali ne ide bez kafe.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2019 9:01:26
|
|
|
|
Duškić
|
Moze naravno, samo grand
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?