Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 20:12:52
|
|
|
|
Duškić
|
Bas su dobra njihova vina..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 22:17:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Bas su dobra njihova vina.. Odlicna... Jos uvek sam pijana... 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 6:36:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivnka, ti si uzivala. Moj malecni se opet rano.probudio, ako je neko za kaficu i slatko od visanja?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 9:38:53
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan,evo postavljam sto,biće nas petnaestak na ručku.Mislim na sve vas.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 9:52:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Flamingos! 15!!! Slavite nesto? Ja trezna 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 10:26:24
|
|
|
|
Duškić
|
Sto trezna, aaa!? Dobrar dan! Kafaaaa
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 10:32:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dobro jutro mame.... 100 godina nisam zavirila na RR...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 10:57:43
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro i tebi Khalesi, sada cemo se vise druziti, jel tako? Ja sam nadrljoskala noca, ift nam nije radio, ni jedan ni drugi, nemam reci da vam kazem, nosenje pacijenata uz stepenice celu noc!
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 11:23:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Sto trezna, aaa!? Liki vino u vinariji prvo, degustirali da sefino izrazim 😂 Pa kupili još i nastavili kod kuce, sto me vugla zabolela sinoć, pravi mamurluk 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 11:28:01
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Duškić Sto trezna, aaa!? Liki vino u vinariji prvo, degustirali da sefino izrazim 😂 Pa kupili još i nastavili kod kuce, sto me vugla zabolela sinoć, pravi mamurluk 😂 bravo za tebe Ivanka! Uzivkaj, dobri su stvarno .
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 12:09:13
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivanka otreznjena :) ja jos ko pijana, cim ostanem do1,2 ujutru, 3 dana se oporavljam :))
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 12:21:09
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobar dan,evo postavljam sto,biće nas petnaestak na ručku.Mislim na sve vas.Pozdrav Koristimo boravak na selu,pa da se pogostimo.Lepo vreme,uživaće dečica u dvorištu.Sve sam završila.U susednom selu ima čovek koji sve odradi-zakolje prase,pregleda,ispeče,iseče,popakuje na tanjire i samo muž ode i uzme.Upravo sad ode po prasence.Nismo hteli ništa drugo-prasence,kupus salata,torta,piće i milina.Pozdrav tebi i svim mamama,svoj dečici i svima u redakciji.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 12:34:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Ooo flamingos, prasence :) ne postoji nista ukusnije . Divno , uzivajte!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 12:36:57
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Ooo flamingos, prasence :) ne postoji nista ukusnije . Divno , uzivajte! Hvala draga,upravo tako,prasence je zakon
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 21:38:17
|
|
|
|
Duškić
|
Prasence, njam. Boze , posle kazu ne ide sve sa godinama, pecenje nisam htela da pogledam.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 21:55:09
|
|
|
|
MimaKos
|
Ljudi, ja danas stala nisam, ni sama ne znam koliko sam kafa popila :)) i evo deca okupana i spavaju, a ja ne mogu oka da sklopim...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 18.8.2019 22:18:06
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Otišli su gosti,lepo je bilo.Sve sam rasčistila i sad odmaram.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 6:44:02
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Kafa. Aperitiv .
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 7:55:17
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro jutro, ja popih kaficu uz parce torte od rodjendana na kom smo u subotu bili :) pa nam spakovali
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 11:41:22
|
|
|
|
bubulence
|
Zdravo devojke, kako ste provele vikend? Vidim i prasence je neko palo 😁
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 13:03:27
|
|
|
|
Duškić
|
Prasence kod flamingos. Mi lepo bas. Jurnjava .kafa. sok.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 13:21:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi montirali neki cipelarnik celo jutro, svekar i ja, i bebac i cerka sa nama :)) jedva pobodosmo one sipke :) i sad sedoh na miru da popijem kaficu i da se vratim u balans, njih dvoje otisli u skitnju, a bebac se uspavao
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 15:08:11
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Zdravo devojke, kako ste provele vikend? Vidim i prasence je neko palo 😁 O bubi draga,jeste,i lrasence palo.I danas smo imali goste.Jeste li mi dkbri?Ljubim vas.Evo mi sad odmaramo,dete cita neku knjigu,pa kad zahladni da izadjemo u dvorište.Doćiće večesras komšinica na tortu
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 22:07:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro vece i laku noc 😁 samo da vas pozdravim pa cu na spavanje.Sutra me ceka jako zanimljiv dan
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 19.8.2019 22:26:07
|
|
|
|
flamingos
|
Svima želim laku noć i lepe snove.Ljubite dečicu☺
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?