Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plazaj 16.8.2019 9:11:00
|
|
|
|
MimaKos
|
I ja, ovaj defrinol me kao pijanom cini, tako sam se juce saplela o igracku i udarila se butinom o ivicu garniture, imam masnicu kao da me neko mlatio, mogla sam na glavu da padnem. 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plazaj 16.8.2019 10:23:50
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan,ne stižem da vam se javim,turbo sam.Da popijem još jednu kafocu i nastavljam gde sam stala.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plazaj 16.8.2019 10:39:22
|
|
|
|
MimaKos
|
Flamingos, ti si uvek u turbo modu :) svaka ti cas_t, ja se pored tebe osecam.ko lenstina nevidjena 🤣
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 10:58:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sredjujem stan od kad sam ustala(8:30).Jos trebam usisati i poribati podove.Trebala bih i noge depilirati nekad danas,vec slicim majmunu 😂
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.8.2019 11:03:53 >
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 11:04:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, morala sam da ti editujem post, jer je Duškić promenila temu u plazaj Dobar dan. Evo i ja se prikljucujem ribanju.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 11:17:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja izgleda necu nista danas po kuci poraditi... Poslase mi hitan prevod a moram da ga radim na kompu mm, moj se gasi, dojadila sam mu izgleda pa me bojkotuje Pijem kafu u dvoristu... Uzivanje
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 11:40:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne znam sifru za komp mm... A on se ne javlja na tel... A moj komp se restartuje po ko zna koji put... Ima da ga bacim
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 13:35:35
|
|
|
|
flamingos
|
Svi smo se dali u ribanje.Ja sredih kupatilo,usisavala sam,peglala.Odoh letnju kuhinju da sredim i brisem plastične stolice napolju,čistim dvorište.Prijatno je napolju,dete se igra
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 13:50:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Super vredna F! Ja nista ne uradih, ne ulazi mi se u kucu 😊 Przenija se krcka, supa isto, bitno da ima rucak. Sad cu da omlatim prasinu u dnevnoj samo, vidim je...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 16:28:24
|
|
|
|
vocicana
|
Tih koliko vam zavidim sto ste ista uspele da uradite po kuci, ja sam sinoc peglala do 23 h, muz je dreknuo iz dnevne sobe, idi covece spavaj, bices premorena, kako mislis sutra ceo dan. A ja sam sada na kompu gledala slike plaza koje zelim da vidim. Babylon...Olimiada...jedva cekam da prihajamo na more.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 17:18:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ja izdepilira jednu nogu i ispraznio se epilator.Sad sam polu majmun 😂 Mm i ja pijemo kafu,ako je jos neka za primamo ga u drustvo 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 17:19:48
|
|
|
|
vocicana
|
Hocu jaaaaaa
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 17:37:20
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ja izdepilira jednu nogu i ispraznio se epilator.Sad sam polu majmun 😂 hahahhahahahahah, hit ! evo ja se priajvljujem za kafu
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 17:43:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte ajte,ja sam popila ali prepustam vam muza da mu pravite drustvo 😂
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 18:46:14
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja vec drmnuh i turku i nes, da ne pijem defrinol sad bih i jednu ljutunpa nek ide zivot :))
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 22:07:34
|
|
|
|
emicaa
|
Mima ljuto cu ja za tebe.Bila na rodjendanu popila dvije case nekog kao sampanjca.Uglavnom sam uvjek jedina koja pije kolu veceras su me opet prozivali pa sam uzela i ja nesto alkoholno.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 16.8.2019 22:52:41
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima☺
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 0:44:37
|
|
|
|
MimaKos
|
Oo emice uzivaj i za mene. Mozda je trebalo i ja da drmnem bar bih se onesvestila ovako em spavam ko zec em me ovaj malecki izdrma na sat vremena... laku noc ...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 8:57:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hajde da pijemo kaficu pa odoh da pravim tortu za sutra,imacemo goste.Lep dan,greje sunce,da brisem gelendere itd.Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 9:24:36
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro.jutro flamingos, mi razmisljamo gde da bezimo, nesto mi je jos uvek hladno za bazen, negde u prirodu najverovatnije
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 9:30:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi pobegosmo u selo, stizemo za koji minut, bice lep dan. A i idemo na degustaciju u vinariju u 12h, mmmmmmm 👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 9:32:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U vinariju Doja idemo.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 17:53:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 U vinariju Doja idemo. Oho,Icanka,super.Uživajte.Ja tek sad sedoh,dete skače po trambolini.Sve je spremno za sutra.Biće prasence,salata i lešnik torta
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 17:56:33
|
|
|
|
MimaKos
|
Ivanka, ima i veceras na letnjoj degustacija rakija u vina, od 20 h pocinje mm i ja se ozbiljno razmisljamo da odemo..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 17.8.2019 20:08:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hello from Prokuplje😊
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?