jelena038 -> RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno ponasanje,depresija... (27.5.2010 15:01:09)
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: mejra81 Zmarci su mi nekad u nogama,nekad u ledjima a nocas sam pomalo osetila i u rukama.... Ostali simptomi su da cesto menjam raspolozenja,jedan dan sam srecna,vec sledeci dno dna.... Cesto i mislim na smrt(boze sacuvaj) Npr,sta bi ja radila kad bi mm umro ili nekad pomislim da se bebici nesto desi... I to me bas opterecuje jer ne zelim da mislim o tome....Ima jos al eto nekih.... I da,nikad i nisacim nisam zadovoljna... takodje... sad imamo mnogo vecu odgovornost nego do pre godinu dana... do skoro sam bila kao muva bez glave, a sa o svemu, svakoj situaciji dooobro razmislim. i to, a i kada nam se ne desavaju stvari na koje smo pre bebe navikli, i koje bi voleli da nam se desavaju, ili koje, jednostavno, ne registrujemo, jer brinemo o detetu, pa nas stignu sa zakasnjenjem, masta sve to nadoknadjuje, nebitno jesu li u pitanju dobre, ili lose stvari... ja nijednu noc ne zaspem pre nego sto sebi slozim film u glavi, na temu: sta bi bilo, kad bi bilo... kad bi mi se bivsi pojavio na vratima, kad bi se nekom nesto desilo, kada bih dobila na lotou, kada bi, kada bi, kada bi...
|
|
|
|