|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 17.5.2010 15:36:34
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: kokoloko IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: Maza82 Trini ja vidim DA SI TI VEĆ BOLJE normalno! imaju pesnici mnogo bolje metode od psihologa. recimo arsen ima jednu zlatnu "poderi pozivnicu, otkazi veceru, prevari muza odlazeci da se pocesljas u nekom boljem hotelu..." covek je to sveo na balkanske mogucnosti, menhetnski psihijatri bi nam verovatno prepisali karibe pa.... sve to ok zvuči da trenutno utešiš nekoga, ali za rešavanje problema, nisam baš sigurna. ali, Bože moj, možda su drugi jači nego ja, ili prosečan čovek.... Ljubavi, ja sam ti prezivela sva sr nja ovog sveta, od izgnanstva, preko bolesti, do gladi, i placip cka sam nevidjena, i zivim jedino od trenutnih uteha. dugorocne ne postoje. nece meni niko vratiti kosovo, niti cu ja zbog razgovora sa nekim bolje svariti to da mi je neko oduzeo pravo na svoj dom. umesto toga, ja sam ga sagradila na drugom mestu i naucila da pevam o onom kog sam nekada imala. Psiholog te nauci jedino da budes iskren prema sebi, ali neiskrenost prema sebi je vec klinicka stvar, ja pricam o losim osecanjima, negativnoj energiji, zivotnim problemima koje nas teraju da se ponasamo onako kako da zivimo kako treba, ne bi verovali da se mogu ponasati ljudi na filmu. Ja sam iskrena, znam sta me boli i kad me neko opece ja odem i to mu kazem. I jos mu zalepim zvaku u pepeljaru! Kad me zivot zaboli, ja ga prefarbam u drugu boju, ili prebacim kanal. Drugo ne mogu. Mislim da je ovo dovoljno za pocetak svakoj od nas, ako i pored svega ovoga nije dobro, niko od nas nije glup da ne ode kod lekara.
|