Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 14.6.2012 0:16:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre a ja sam mislila da si od antidepresiva pospan i usporen Pospan si i usporen od depresije, antidepresiv je podizač. Gagi, propelerče usmeri tako da ideš samo napred!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.6.2012 21:21:48
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 22.6.2012 22:36:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 22.6.2012 23:02:11
|
|
|
|
Lu
|
Gagi, od jedne do 6 nedjelja u zavisnosti od jačine stanja, jel ti osjetiš promjene?
|
|
[Obrisana poruka] 22.6.2012 23:04:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 23.6.2012 1:06:49
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nisam u toku, sta pijes? Gae, ne nuzno. Postoje AD koji su istovremeno i psihostabilizatori i u pocetku jako umiruju pa se uglavnom piju pred spavanje. Tek kasnije za nekih 6 meseci pocinju da rade drugacije
|
|
[Obrisana poruka] 23.6.2012 10:07:31
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 25.6.2012 20:58:18
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 25.6.2012 22:26:24
|
|
|
|
PoisonEve
|
Gagi, flunisan je inace prozac i spada u jedne od starijih AD. Inace mu treba malo duze da pocne da delu7je ali je dobar. Najbolje bi bilo ako ikako mozes da skrenes sebi misli sa terapije i sto manje mislis o vremenu. Znam da je to sada tesko ali probaj. Imas li zivaca da citas nesto ili si potpuno dekoncentrisana?
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 25.6.2012 22:28:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr IZVORNA PORUKA: madre a ja sam mislila da si od antidepresiva pospan i usporen Pospan si i usporen od depresije, antidepresiv je podizač. Gagi, propelerče usmeri tako da ideš samo napred! Gae, gresis, postoje AD koji bas uspavljuju i tek kasnije vremenom polako pocinju da dizu.
|
|
[Obrisana poruka] 25.6.2012 22:47:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 26.6.2012 10:10:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
Gagi vremenom ce ti biti sve bolje, ali molim te pokusaj da radis i citas stvari koje opustaju a ne to. Ne trebaju ti informacije o AD, samo slusaj svog lekara. To ce te samo jos vise umoriti
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 26.6.2012 10:12:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Gagi vremenom ce ti biti sve bolje, ali molim te pokusaj da radis i citas stvari koje opustaju a ne to. Ne trebaju ti informacije o AD, samo slusaj svog lekara. To ce te samo jos vise umoriti Potpisujem. Ako se sama vrtiš u tom krugu i ne misliš ni o čemu drugom, nema tih lekova koji će ti pomoći!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.6.2012 10:57:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 27.6.2012 21:07:50
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ne ide mi u glavu pijem ga vec tri i po sedmica a nista ,mozda samo malo da je bolje Od samih lijekova teško da će ti biti bolje.
|
|
RE: Poremecaj u ponasanju,neprilagodjeno pona... 23.7.2012 12:12:24
|
|
|
|
majola
|
Imam bipolarni poremećaj i ovih dana imam krize i ne mogu da dođem sebi. Teško mi je da se izborim sa ovim stanjem, sve više padam u depresiju i ne vidim izlaz.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?