Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 9:17:39
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame.Nesto sam citala, nisam popamtila. Znam da S slavi rodjendan neka je srecan u da se lijepo provedete Maraj. Pari, javi sta kaze dr, ja bih je odvela radi puta. Super za hodanje. Sta kaze M za put, on i nema predstavu koliko je to vremena.... Mis mali. I meni ce M sljedece sedmice kod oca ba raspust, 10 dugih dana... Uh. Znam sebe, ocisticu sve zivo od poda do plafona. :) Taman da nam spremim sve i za put, kada kampujes treba ti sto stvari. Smesko draga, mogu misliti vjecnosti dok ste ga nasli. Dobro je. Kakva je jutros situacija sa temperaturom? Von, on ti je tako osipom reagovao i prosli put kada je ima T, zar ne? Mi jos u kuci, cekamo da se digne magla. Javili su hladnije ali bez kise. Pa cemo vani sigurno. Ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 9:31:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Jeste bebi,ali je imao 3 dana temp i kao to je bila trodnevna groznica. Videcu da li je prosto takav,hahaha.Treba da pocnem da se pakujem za Sokobanju,isto kucy da sredim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 9:32:56
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,kako si ti?Može kafica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 9:49:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Moze, al ajd u bar onda ;)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:06:17
|
|
|
|
smeško
|
Dunja, procitala sam sve iz specifikacije. Pola dr i farmaceuta mi kaze da to nije dugo i da je beba i u maminom stomaku okupana zenskim hormonima, a druga da ne pijem. Ja sam ga dobila zbog ciste na jajniku, 7-8 dana, pa u sledecem ciklusu ponovo. Ali, kada nisam sigurna ja izbacim. Hvala ti puno! Danas kisa, bice set_nje citavog dana!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:29:19
|
|
|
|
MimaKos
|
Ajde sto je kisa, nego sto je sivo... bljak!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:38:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja odoh do pijace a kisa rominja, ne odustaje 😠 Zelim toplo vrelo leto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:39:06
|
|
|
|
doramar11
|
Grozno vreme, ko bi rekao da je polovina jula.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:47:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Jeste prijatno sto je malo hladnije, ali ovo sivilo ubija , jos i mene stomak kida, bas sam u daunu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 10:48:30
|
|
|
|
doramar11
|
Pijes li nesto za bolove?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 12:53:11
|
|
|
|
pari
|
Mi bile kod dr. Kaze izmedju virusa i bakterije je po krvnoj slici. Crp i leukociti poviseni. Grlo crveno. Desni jako otekle. Uzeli joj i bris nosa koji ce biti za dva dana pa da se tad odluci da li treba ab. Do tad nista specijalno, samo paracetamol ako bude visoka temp.Tako da nista jos ne znam...Znam samo da je ona prilicno kenjkava, vidim da joj nije dobro 😕
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 12:55:21
|
|
|
|
doramar11
|
Cudi me da niste odmah dobili antibiotik.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 13:11:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Mi bile kod dr. Kaze izmedju virusa i bakterije je po krvnoj slici. Crp i leukociti poviseni. Grlo crveno. Desni jako otekle. Uzeli joj i bris nosa koji ce biti za dva dana pa da se tad odluci da li treba ab. Do tad nista specijalno, samo paracetamol ako bude visoka temp.Tako da nista jos ne znam...Znam samo da je ona prilicno kenjkava, vidim da joj nije dobro 😕 Joj,baš mi je žao.Sačekajte rezultate i prepisaće ako treba antibiotik.Ljubim da što pre ozdravi.Kako si ti?Verujem-bolesno,jer kad deca nisu dobro,mi smo nikakvi,brinemo,neispavani
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 13:25:01
|
|
|
|
pari
|
Bas tako flamingos...zabrinuta,neispavana,gladna...ali dobro, nije nista jako strasno, proci ce je... Bebilule, putujemo u cetvrtak...bice mi tesko bez M...ali sta da se radi, mora sad tako... A tebi ce 10 dana brzo proci pogotovo ako budes sredjivala i spremala 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 13:56:29
|
|
|
|
smeško
|
Evo sunca, da ruckamo, pa na plazu. I ja sam dobila. Mnogo ranije zbog ovih tableta, ali mene to ne smara. Ionako sam sa Jocom u pesku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 14:00:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: smeško Evo sunca, da ruckamo, pa na plazu. I ja sam dobila. Mnogo ranije zbog ovih tableta, ali mene to ne smara. Ionako sam sa Jocom u pesku. Uživajte,blago tebi,ja nikako,petog juna i još ne dobih.Puknuću,naduvana,dobijem,ali kasni,to su te neke lude godine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 14:11:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Smesko,dobra si,ako ti ne smeta,ja ne mogu ni da cucnem kad imam.Oprala sam prozore,usisala sve,podove..sad rucali i nadam se da ce M zaspati.Pari,trebala si joj dati antib,jer putujete,bar bi ja trazila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 14:32:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobar dan! Upalih komp nešto da proverim za posao pa da se javnem. Danas stomak malo bolje, uspela sam da odem na groblje da se malo ispričam sa mojom sekom :( mnogo mi nedostaje... Von, ni ja ne mogu ni da čučnem kada dobijem. Ne smem ni da se nakašljem. Ma grozno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 14:44:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,a kijanje😂😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 15:00:42
|
|
|
|
doramar11
|
Ana :( Nekako hrabro nosis tu svoju tugu, cini mi se. Pozitivna si.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 15:12:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Ana,a kijanje😂😂😂 Joj ćuti, najgore mi je kada u isto vreme dobijem i prehladim se doramar, nemam nekog izbora...mora tako.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 15:25:20
|
|
|
|
MimaKos
|
Evo i ja drugi dan muku mucim sa vesticom... pa ovo je strasno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 15:55:36
|
|
|
|
pari
|
Ana,grlim te
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 16:10:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Moj sin je tek sad zaspao...ustao u 7,spavao 20min u pola 12,i nema sile da spava..zene,ja cu da poludim,ali majke mi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/19 14.7.2019 16:12:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj ustaje u 5, ili 6, dremne malo preko dana i to je to, a nervozan, ujeda
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?