dunja RR
|
Smeško, retko uđem u ovu temu, tj. Nikada i ne pisem ovde, nemam naviku. Sad ovih dana dok dojim dešava mi se da bacim pogled, i evo kuckam ti levom rukom ok mi M na sisi. Dobro je da se na plaži dobro završilo sve ♥️ Nego, evo zasto ti pisem pre svega, za Primolut nor, neka me Maslačkonja ispravi ako grešim. On je strogo zabranjen za vreme dojenja jer je hormonski preparat.Ja se secam da dok sam dojila S redovno dobijah na moru, ali mi je dr (tj. i endokrinolog i ginekolog) zabranili da bilo sta koristim tipa primolut, kontraceptive, jer su to hormoni i pored toga što smanjuju mleko, prenose se mlekom u bebu. Evo i sad idemo na odmor (u banju doduše, ne na more, ali imamo 2 super bazena u hotelu, a ja obožavam plivanje) i dobicu garant, i nervira me to, ali nista ne mogu. Vidim da si rekla da si prestala, i dobro je, nego pišem za svaki slučaj, samo jer mi je u glavi šta su mi onomad dr-i rekli. Ali neka i Maslačak potvrdi. Nisam htela da paničim, samo pišem jer mislim da za bebu nije dobro piti primolut dok se doji, pa reko bolje da odreagujem. IZVORNA PORUKA: smeško Nesto nam se gubi internet, vec cetvrti put pisem. Sada ima 38.4. Jos dva sata ne sme da pije sledecu dozu. Ja izbacila primolut, smanjuje mi dojenje, rekla bih.Maro, cela plaza ga je trazila. I vatrogasci. Ja sam trcala duz cele plaze sa J u rukama, na jednu stranu, a mm na drugu. Svi nasi ljudi, Makedonci i Grci su se pridruzili. Cak i oni crnci sto prodaju svasta. M sam vratila u apartman da ceka. Vece beznadje do sada nisam oset_________ila. A on se sporazumeo sa grcima na engleskom, zamolio ih da ga dovedu do nase vile i cekao nas tamo. Svi su trazili dete koje place, a on nije plakao. Zahvalio im se. Poslao mi je i poruku da je u sobi i da je dobro, ali ja nisam ponela telefon. Uradio je sve sto treba. Mi smo napravili gresku. Hteli smo svakom od njih da dozvolimo da uziva u cemu zeli. Za J je to pesak, ali stalno moras da pratis da nesto ne stavi u usta, M se igra brodicem pored vode, a N trci uz nju. Sada toga vise nema. Mogu da se podele samo izmedju mm i mene.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.7.2019 2:34:29 >