Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:42:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Slažem se Maslačak. Ja sam laik ali čim temp raste znači da se nešto događa u organizmu. A ona je već iscrpljena i oslabljenog imuniteta. Milica mala.
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.6.2019 11:58:30 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:46:30
|
|
|
|
Maraj
|
Ne ne cekam cetvrtak. Idemo danas od pila 2 kod dr L se sad na grudima i ledjima pojavio kao osip. Jako blag
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:47:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Maslacak,ququ..pobrkala si..to je krvna slika odavno,a J je imala streptokoke u brisu,ali nismo vadili krv...i nije dokazano da je sarlah..jer nije imala osip po stomaku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:51:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence,vazno da je lepotici bilo lepo u kojoj god grupici 😀 grlo me i dalje zeza,mada nije mnogo strasno. Maraj,bas mi je zao sto se tako namuciste. Ivanka,nek brzo deluje ab.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:52:03
|
|
|
|
vonavoj
|
I tebe ivana grlo?!?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:59:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Ivana, nadam se da ce je proci od ab, mislim da joj se ovo nadovezalo na onu prehladu pred rekreativnu. Zalecilo se samo i sad eskaliralo. A mene nekad grlo muci nedeljama i nema boljitka dok ne ispijem ab.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 11:59:48
|
|
|
|
Maraj
|
Mozda su ive tackice kod L i od znoja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:01:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da se nije kod njih sve izmesalo 😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:03:29
|
|
|
|
pari
|
Ja bih otisla i privatno kod lekara i za L i za S...da cujete jos jedno misljenje... Mi napolju,u hladovini set_am...Kenjkava je kod kuce,samo bi da se nosa...
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:28:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
nije ni bitno von. to je krvna slika za bakterijsku infekciju. I bris je dovoljan dokaz za streptokoke, da li cete zvati sarlah ili necete manje je vazno nemoj mi sad ko ti fenomenalni lekari bukvalisati hahah. Dobio meni F sarlah pre pet godina i osugavio se temperattura, uradili bris sve po PSu i dadose mu antibiotik - dezurni lekar bila nedelja. I u utorak ujutru dobije meni S temperaturu. Ja kod njihovog pedijatra, kaze on hmmm a da mi sacekamo za antibiotike jos nema sve klasicne simptome ( nije se bio osuo). Reko nemojte me zamajaviti neko uradite bris grla, rodjeni brat mu ima sarlah, ,slinave se po celi dan 1 i 1 su dva Bi bris pozitivan i dobismo i za S antibiotike. Tako da ako se pocne na vreme nije osip obavezna stvar. Ali u ovom slucaju kod S krvna slika stvarno nije govorila u prilog bakterijskoj infekciji, barem ne tad kad je radjena prosle nedelje. Ne znam kakvo bi sad bilo stanje...... a m ozda su tackice i reakcija na kombninaciju virus+ antibiotici. Samo kazem.... Ja sam uvek prva na redu zagovaranja antibiotika, ali oni obije uzimaju antibiotike relativno sirokog spektra vec koliko, nedelju dana? i bolesni su i dalje.... No nebih da davim. Trazite drugo misljenje. Cuvajte se i javi se.
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 25.6.2019 12:30:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:32:05
|
|
|
|
smeško
|
Hvala vam!!!!! Izvolte na tortu!!! Maro, jos nocas sam ti napisala. Na 40 T vec bih bila na IMD ili u UDK. Jos uvek mislim da je to najbolje, samo sto ti sada treba uput. Trazi ga. Odradice ks i sve sto treba odmah. Imaju koga da konsultuju ako zatreba drugi specijalista. Nista neces platiti, a oni imaju puno iskustva. Mala su to deca. Javljaj kako ste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:34:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Da.da..tako je meni J dobila 2 dana posle T temp kad je imala sarlah,pre 2 godine.Dr joj odmah prepisala antib.Nego,sad stvarno,da li su streptokoke u grlu sarlah..ili mora i osip da idem..poceli smo na vreme terapiju,zaista,bukvalno posle 12h od prvih simptoma..moje nisu sklone virusima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:37:13
|
|
|
|
Rosita
|
Dan. Maraj, obavezno bih je odvela po još jedno mišljenje. Najradije imd, ali i privatno. Kod one naše gastro što radi privatno kod Studenjaka dolazi gro lekara sa imd da radi. Ako nemaš ideju gde... Mm umrla baba :(. Otputovao je. Stara je bila, ali njemu draga. Kod N na rukama osip u regresiji ali nikako da izbeli koža... Ovako je sve ok. Sanjice ❤ Svima pozdrav.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:42:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene nema cekanja. Dugo traje temperatura da bi cekali cetvrtak (ako sam dobro razumela). Vec danas bih je odvela na imd. Naravno vi ste roditelji, pa ce te vi da odlucite. Stigla sam kuci, usisala i prebrisala kucu. Stavila hleb da se pece. I kad sam sela da radim nema miša. Aj nazad u školu. Morala sam biciklu da uzmem.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:46:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sta je to imd?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:47:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Institut za majku i dete.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:47:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Institut za majku i dete
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:47:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, zato mi imamo rezervne miseve jedno 3 komada 🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:49:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, imam i ja za racunar, ali bolje da ga uzmem nego da dobije noge. Imamo kradljivce u zbornici.
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 12:54:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivanka, imam i ja za racunar, ali bolje da ga uzmem nego da dobije noge. Imamo kradljivce u zbornici. Tako moji markeri vecito dobijaju noge.... 😏 A ima nas 5 u skoli... A onda sam počela da pišem svoje ime na markeru i namerno ga zamazem necim da se zna da je moj 😊 I sad imam taj jedan koji je zamazan unutra, tazlilo se mastilo, ima 3 godine kako je netaknut.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 14:45:00
|
|
|
|
pari
|
Maraj,jeste bili kod dr?
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 16:09:12
|
|
|
|
Maraj
|
Evo nas. Zadrzali se... Dobili uput za IMD. Idemo sad, samo da se S probudi. L dobio prvu dozu penicilina Kaze dr da joj S danas losije zvuci (kad je slusala) nego juce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 16:12:09
|
|
|
|
pari
|
Dobro je da ste dobili uput...javi se posle... Ja primetila kod T neke zuckaste naslage na jeziku...mislila sam da je od flipsa koji jede skoro svaki dan ali sad nisam sigurna da je to...imao neko slicno iskustvo?
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 16:18:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Institut za majku i dete Hvala Ana 😘 Nikad mi ne bi palo na pamet...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06 /19 [chat] 25.6.2019 16:30:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Evo nas. Zadrzali se... Dobili uput za IMD. Idemo sad, samo da se S probudi. L dobio prvu dozu penicilina Kaze dr da joj S danas losije zvuci (kad je slusala) nego juce Idite draga, javi šta ste uradili.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?