Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 14.12.2009 15:31:25
|
|
|
|
LillyT
|
Meni je smesan naslov, znam da sam plitka, ali.... Prvi sudar po novom zakonu
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 2.1.2010 15:44:25
|
|
|
|
Djurailo
|
Ljudi, imam 15 godina, rodjen sam u avgustu da li ja mogu da polazem sad za Am i A1 pa da uzmem dozvolu posle ili moram da sacekam 16-ti rodjendan??????
|
|
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 2.1.2010 15:47:39
|
|
|
|
Lilly*
|
Najbolje da nazoveš neku autoškolu pa se raspitaš
< Poruku je uredio Lilly RR -- 2.1.2010 15:50:14 >
|
|
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 15.1.2010 9:44:49
|
|
|
|
viking
|
Malo pre sam dobila poruku sledećeg sadržaja: "obavezno potpisite vozačku dozvolu (pored slike) jer su od juče počeli da naplaćuju kaznu od 5.000 rsd + 4 kaznena poena za nepotpisanu dozvolu."
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 15.1.2010 12:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
To si videla na FB u nečijem statusu garant!
|
|
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 15.1.2010 12:34:39
|
|
|
|
viking
|
Nisam, poslao mi muž poruku msn-om Posle mi koleginica rekla da je svuda po novinama
|
|
RE: Novi Zakon o saobraćaju 17.7.2010 0:00:45
|
|
|
|
lenaa
|
Drago mi je sto je u Srbiju uveden novi zakon i iskreno se nadam da ce se i ispostovati.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: