RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 13:56:22)

Ivanka, mi ekipa smo dugo na forumu. [sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 13:57:58)

IZVORNA PORUKA: Sanidej

9001 ISO standard, opa Ivanka :)

👍Jeeeeee
Nego Lesica pre neku godinu izbrisala brdo postova kad je sredjivala sajt, fali neka hiljada 😂

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:04:28)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess, ja upravo popih naproxen i to sa koka kolom (imali goste za vikend pa mm kupio inače je niko ne pije). Valjda će me popustiti brzo, baš mi je loše. Boli me pozadi, više sa desne strane i širi se bol i prema uhu i prema vratu. Grozno. Mrzim pms.
Draga Ana,naproxen je za te bolove zakon,ja od migrene imam toliko jake bolove da na oči ne mogu da gledam,popijem ga i prestanu bolovi.Pozdrav.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:09:01)

Ljiso,kako ste,sta se desava?Von,kako ste vi?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:14:03)

Ivana, a sta se desava kod tebe? Jel si pocela da radis? Juce sam pomislila na Stefana kad smo prosli pored stadiona kod mojih. Vidim igra Partizan[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:16:42)

Flamingos, da, pijem ga već par godina i odgovara mi. Mada vidim da je bočica pri kraju, imam još tri komada. Moraću da kupim ovaj naš da probam.

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:21:03)

Flamingos, da, pijem ga već par godina i odgovara mi. Mada vidim da je bočica pri kraju, imam još tri komada. Moraću da kupim ovaj naš da probam.
Super je ovaj,meni je neurolog prepisao,da ti ne pričam kakvi su bolovi,mučnina,a ovo vreme mi baš smeta i često ga pijem.Ne znam šta bih da mi nije njega.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:29:57)

Ja sam pila samo kanadski ali trebalo bi da je to isto. Da, i meni pomaže mada kod ove pms glavobolje nekad ništa ne pomogne [sm=smiley13.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:30:02)

Ovo vreme da izludis. Kao da ce opet kisa.
..
I da ukljucen mi tv dakle ujutru lepo, posle podne kisa..do daljnjeg [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 14:45:37)

Ja sam pila samo kanadski ali trebalo bi da je to isto. Da, i meni pomaže mada kod ove pms glavobolje nekad ništa ne pomogne [sm=smiley13.gif]
Pijem ga ja i kad su te glavobolne u pitanju i pomaže

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 15:09:35)

Moracu da probam i ja..meni su ramena i lopatice ukocene,nemam migrene..sad me i slepoocnice bole,kad krene od vrata,vilice... Da li bi mi pomogao?Ivana,nema te na forumu?Nema ni maraj,emice?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 15:22:08)

Von, on je i za te bolove u mišićima, migrene, zubobolje, menstrualne bolove... stvarno je dobar. Evo mene je glavobolja popustila mada sam i dalje ošamućena ali mislim da mi je opet nizak pritisak.

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 15:29:21)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moracu da probam i ja..meni su ramena i lopatice ukocene,nemam migrene..sad me i slepoocnice bole,kad krene od vrata,vilice... Da li bi mi pomogao?Ivana,nema te na forumu?Nema ni maraj,emice?
Pomogao bi ti za slepoočnice,vratni deo,a za ramena i lopatice koristi reumon gel,blago se namaže,ne masira se.Imam fibrozu tkiva(mišića), tako da koristim taj gel.Nadam se da sam bila od pomoći.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 15:38:22)

Hvala devojke. Meni analgin nije pomogao..grrr..masaza i spavanje bi mi pomoglo.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 15:45:30)

Meni pomaze samo Brufen 😁 Sanjice,počinjem sledece nedelje da radim. Sin je naravno sinoc bio na utakmici. Gde da se preskoči oprostajna utakmica Sase Ilica. To sto je grad padao po njima,mokri do gaca nije ni bitno 😆 
Večeras ima trening u Partizanu,naravno da se ni to nece preskociti,moze da pada sa neba sta hoces.
Citam,al slabo pisem. Teram ga da uci. Ima dve lektire,a skoro svaki dan kontrolni,ispitivanja. Pa da ga malo stisnem jer kad krenem da radim on ce hvatati krivine sigurno.

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:00:35)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Hvala devojke. Meni analgin nije pomogao..grrr..masaza i spavanje bi mi pomoglo.
Nema na čemu,drago mi je da sam od pomoći.Analgin sam ranije pila,kod običnih glavobolja,za ove jače ne pomaže.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:02:46)

Pijem rapidol od 600,uglavnom,ali i njemu treba vremena,i to tek mozda posle druge tablete popusti..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:19:32)

Ja na brzaka da se javim. Mm vodii P kod dr. Osuo se. Virusni osip nakon temp. Klasika al rekla dr da mu jos danas i sutra dajemo ab. Ja bila do bg. Sve ok. Cekamo kumu i njenu sestru dolaze nam malo u goste. Veceras cas. Sutra casovi. Opet me stisle obaveze

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:20:25)

Rosi ekstra za vrtic. Mi cemo znati rezultate konkursa tek 17tog juna

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:21:48)

Meni ni rapidol ni analgin ne pomaže. Jedno vreme mi je nimulid pomagao. Kod migrene doduše ne pomaže ništa - tad je lezi, ćuti, ne mrdaj i ne diši... dok ne prođe. Problem je što dušu ispovraćam tada. Da kucnem u drvo, dugo nisam imala takvu migrenu.

Jbt kkao se namrčilo kod nas, grmi i seva. Užas.

Sanidej -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:29:38)

Kako to na nisi na sumatriptanu uz takve migrene?

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:39:41)

Meni ni rapidol ni analgin ne pomaže. Jedno vreme mi je nimulid pomagao. Kod migrene doduše ne pomaže ništa - tad je lezi, ćuti, ne mrdaj i ne diši... dok ne prođe. Problem je što dušu ispovraćam tada. Da kucnem u drvo, dugo nisam imala takvu migrenu.

Jbt kkao se namrčilo kod nas, grmi i seva. Užas.

Joj kad se set_im prvog napada migrene-glava boli kao da će da iskoči iz nje nešto,mučnina,povraćanje,malaksanje,užas.Odem kod neurologa i kaže-zamračiš sobu,popiješ naproksen,klometol(protiv mučnine)legneš i ako ne prođe nakon sat vremena opet popij naproksen i klometol i to ti je.Bogu hvala pa mi od prvog naproksena bude bolje.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:48:23)

Nikad nisam bila kod neurologa zbog toga. Koliko znam samo neurolog može da preporuči lekove za migrenu.

Pre 10ak godina sam imala užasnu situaciju kada su mi se od jake glavobolje iskrivili prsti, noge otkazale, moć govora otkazala... iskreno sam mislila da je neki šlog. Kolega me odvezao u dom zdravlja, odmah me izbockali sa ko zna čime i čim sam počela da se osećam bolje proradio je želudac i počela sam da povraćam i da povraćam... posle mi je sestra rekla da nikad nije videla da neko povraća i izvinjava se što povraća [sm=smiley36.gif] jbg, ja gadljiva pa mi u svom tom stanju još i neprijatno..

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 16:58:56)

Nikad nisam bila kod neurologa zbog toga. Koliko znam samo neurolog može da preporuči lekove za migrenu.

Pre 10ak godina sam imala užasnu situaciju kada su mi se od jake glavobolje iskrivili prsti, noge otkazale, moć govora otkazala... iskreno sam mislila da je neki šlog. Kolega me odvezao u dom zdravlja, odmah me izbockali sa ko zna čime i čim sam počela da se osećam bolje proradio je želudac i počela sam da povraćam i da povraćam... posle mi je sestra rekla da nikad nije videla da neko povraća i izvinjava se što povraća [sm=smiley36.gif] jbg, ja gadljiva pa mi u svom tom stanju još i neprijatno..
Naravno,za migrenu neurolog određuje terapiju.Kažem šta je meni prepisao.Klasična migrena je ukoliko se bol javlja na obe strane-npr.danas boli desna,pa prođe,sledeći put leva.Ukoliko je bol samo na jednoj strani to iziskuje dodatna ispitivanja,bar rako reče neurolog meni

kamičak -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (20.5.2019 17:04:24)

Hm kako znas da imas migrenu ako ne ides kod neurologa

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>