RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 21:33:32)

IZVORNA PORUKA: pari

Mi bili malo napolju prepodne, hladno prilicno...od sutra najavljuju 20...jedva cekam...Mm dolazi tek u 7 danas...smoricemo se malo nas troje sami...
Pozdravljam vas sve!
Kod nas za vikend javljaju sunce.Trenutno kiša pada,haos.Užvajte u sutrašnjem danu.Srdačan pozdrav

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 21:35:46)

Pozdrav Pari 👋👋👋

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:21:24)

Gde ste mame. Mi bili na rodjendanu u igraonici.
Isla i ja[sm=smiley1.gif] mama mi rekla, izadji, ja cu ti cuvati S[sm=smiley1.gif] i ja narqvno odoh sa mojim momcima.
S bila dobra.mama je nahranila, oprala i uspavala. Za sad i dalje spava . Bravo za baku [sm=smiley27.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:24:07)

Bravo za baku! Uspela je da zaspi bez sisanja😁

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:26:18)

Super ti je mama Maraj! A i ti jer imas poverenju u nju da ce sve biti dobro. Ja imam taj lroblem sto se plasim kako ce beba bez mene...

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:26:42)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Gde ste mame. Mi bili na rodjendanu u igraonici.
Isla i ja[sm=smiley1.gif] mama mi rekla, izadji, ja cu ti cuvati S[sm=smiley1.gif] i ja narqvno odoh sa mojim momcima.
S bila dobra.mama je nahranila, oprala i uspavala. Za sad i dalje spava . Bravo za baku [sm=smiley27.gif]
Bravo za baku.Odmaraj.Pozdrav.Želim vam lepe snove

kamičak -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:28:15)

Laku noc mame

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:29:49)

IZVORNA PORUKA: kamičak

Laku noc mame
Laku noć želim svima

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:35:49)

IZVORNA PORUKA: pari

Super ti je mama Maraj! A i ti jer imas poverenju u nju da ce sve biti dobro. Ja imam taj lroblem sto se plasim kako ce beba bez mene...

Ja kad ostavljam,to je retko,bukvalno moram i uputstvo da ostavim,ali kad odem,ne brinem,pa i oni su imali nas,decu..snacice se. 

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 22:54:33)

To je tacno von,ali bilo je davno kad smo bile bebe 😆 ne mislim da se nece snaci,nego se bojim da ce beba jako plakati,traziti mene,a ja nisam tu...Verovatno bi bilo drugacije da mi je mama stalno tu i da je cesto sa T...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 23:02:33)

Mene bi bolela glava od instrukcija 😊

Ostavim dete na mislost i nemilost babama 😂

A i babe na milost i nemilost detetu, pa nek se snalaze, i tako od prvog dana. Ja sam bila ta koja je stalno zapitkivala babu i dedu a kad ce Iva da spava kod vas, ide sa njima u selo, na more... Odemokod moje mame, mi spavamo  u Uzicu a ona sa babom u vikendici. Druze se. 

Kad mi je otac umro mm je ostao sa njom 5 dana, njegovi je cuvali samo onaj dan kad je on dosao na sahranu da bude uz mene. 

Moja komsinka ne pusta dete na rekreativnu jer ne zna kako ce njih dve spavati jedna bez druge, navikle su da spavaju zajedno. 

Ja sam malo revolucionarna sto se tice takvih stvari. Parola, snadji se

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 23:13:45)

Ivanka,mislim da dobro radis. Ja sam takva, dosta emotivna, kad su mali, imam potrebu da ih stitim i da budem sa njima. M ce sad 5 godina i to mi je vec ok iako nije jos spavao sam kod baba i deda jer sam cekala da on sam pozeli da to uradi.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 23:17:53)

Veče. Evo ja sa N, probudio se posle 15 m.
Ja smatram velikim uspehom što sam pustila dete 10 d kod rodbine. Na rekreativnoj je bio i sa 5 g. Imam poverenja u roditelje i svoje i mm, u sve, ali znam da ne može biti sve kao kod mene. E konačno sam to prihvatila na nivou- pa šta? Šta će mu biti od kog crtanog više, od ugađanja oko jela, od ranog ustajanja a malo kasnijeg leganja i td. Ništa. Došao pun utisaka. Controlfreak- ing mi je donosio samo probleme, učim i trudim se da labavim.
Laku noć mame.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 23:20:05)

Ivanka ja nikad nisam insistirala ja sam kao i Pari cekala da D zatrazi sama. I sa 3 zatrazila. Bilo joj super. Nikad suzu za mnom prolila nije 😂 

Ja se salim da sam ja non stop sa decom da oni jedva cekaju da mi vide ledja. Ja kao pravim foru P i masem i kazem ide mama pa pa on meni opusteno mase 😂😂 djubrov. Niko me ne voli heheh...
Mm rodj sutra. Kako je krenulo docekacemo ga

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 23:45:15)

Rosi,i meni se T i dalje budi isto tako...cesto posle 15 min...Super Rosi sto si ga pustila da ide...i treba...
Ja cu pitati M da li hoce da ide sam kod mojih iako je moj problem sto meni M svaki vikend ide kod svog tate pa mi valjda nedostaje pa ni ne insistiram da ide negde...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 0:57:32)

Ljiso, nikad nisam insistirala da spava kod babe i dede, samo smo na vreme ubacivali bubicu da ce dp toga da dodje jednog dana.
A jesam pitala i babu i Ivu "a kad ce unuka da spava kod vas" " a kad ces ti da spavas kod babe i dede" 
I tako ja jednom dosla s posla uvece a ona kod njih, dete spavalo ali baba nije 😊 Celu noc dezurala da se nesto ne desi 😊

Imamo mi u komsiluku dete koje je 5. razred i hos uvek ga majka prati u skolu i docekuje ga, kaze ne mogu jedno bez drugog. Dete ne ide na izlete, rekreativne... Ne treba mi takav odnos, i jos mi prodaje pricu kako je to normalno

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 1:00:57)

A do skole inace, ima 200m

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 6:43:36)

Ijuuuu kakva noc. A jos danas treba P da primi vakcinu. Sve mi se cini da cu da je odlozim. Ne mogu ja da dezuram. Mm ustao u 3 jutros sav je slomljen otisao u 4 za Bg. Ja sam spavala sat vremena. I onda nisam od pola 1 do 3 uopste ni sekund. 

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 6:50:10)

Joj Ljisho :(Meni evo sad T spavala 3h...videcemo za dalje...

Filadendronka -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 7:18:51)

Kod nas nikad da svi spavamo dobro. Ja sam bolesna definitivno. Ona glavobolja od juce se pogorsala, a boli me sad i grlo prilicno. Samo da ne predje na decu. 

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 7:21:41)

Dete mi je jutro u 2 dobilo napad laringitisa, noc nije bila noc nego vojna vezba, sama sam sa njim, ne znam gde se nalazim. Morala sam da dodjem na posao, kakvu zamenu da trazim u 3.
Mrtva sam umorna.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 7:41:33)

Dobro jutro. Ispratila sam Sofi u vrtic. Imaju opet neku priredbu po ovom vremenu. S tim sto je u zatvorenom prostoru. Ali treba da idu pesice. Sofi malo kasljuca.
Vratila sam se u krevet. Ali ubrzo ustajem da spremim rucak. Posle na posaom

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 7:57:16)

Dobro jutro i od mene
Kafa se pije u tisini, dete spava, ide uskolu popodne, domaci smo uradile juce posle skole pa je free. 
Ispada se kisa samo tako, prozoru su sad katastrofa prljavi 😒

Opet smo danas same kuci popodne, mm opet radi nesto... Bas mi ga nekad zao, ne moze da stigne da se odmori

flamingos -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 8:35:19)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro jutro i od mene
Kafa se pije u tisini, dete spava, ide uskolu popodne, domaci smo uradile juce posle skole pa je free. 
Ispada se kisa samo tako, prozoru su sad katastrofa prljavi 😒

Opet smo danas same kuci popodne, mm opet radi nesto... Bas mi ga nekad zao, ne moze da stigne da se odmori

Dobro jutro.Naša ćerkica spava,po podne ide u školu.I mi juče završile domaći,obavezno tako radi,jer sutradan duže spava.Pozdrav.

bubulence -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (15.5.2019 8:36:06)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Ispratila sam Sofi u vrtic. Imaju opet neku priredbu po ovom vremenu. S tim sto je u zatvorenom prostoru. Ali treba da idu pesice. Sofi malo kasljuca.
Vratila sam se u krevet. Ali ubrzo ustajem da spremim rucak. Posle na posaom

Ne znam zasto im ne odgode te aktivnosi po ovom vremenu... Moja Ema danas ima neko predavanje u sportskom centru, to im je 20 min od skole, isto idu peške. Juce sam isla da joj kupim gumene cizme jer ne znam sta drugo da obuje po ovom vremenu. Patike se natope do skole koja nam je na 200m, prolecne cipele isto... Ovo vreme nije ni da idu do skole i vrtica a ne jos i da se set_kaju

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>