jance -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (14.5.2019 16:16:05)
|
Njegova potvrda se ne racuna. MM nema jos zvanicno otvorenu firmu ( nisam ni ja sigurna zasto, ali cu morati da vidim sa onim knjigovodjom sa kojim je mm pricao).... uglavnom, kad je bilo vreme upisa ja sam otisla licno i rekla kako stoje stvari, da mi pecat za njega nemamo ali mozemo da napisemo neku potvrdu o zaposlenju jer on realno radi... misleci da ce biti mrka kapa i da ce se racunati kao nezaposlen jer prakticno radi na crno jelte. Tad su mi rekli da napisemo bilo kakvu potvrdu sa potpisom i bez pecata i tako predamo i da ce se racunati ( ko veli nije ni prvi ni poslednji koji ili nije prijavljen ili radi na crno, njima je bitan bilo kakav papir).... i naravno da ce bebuska imati pun broj bodova i sve ok. Danas ga zovu da nam jave da mora da donese potvrdu iz PIO da je prijavljen i da ce staviti nasu prijavu " na stranu" ( sta god to znacilo) dok ne donesemo to. Naravno da to nece moci da dokaze da je on zaposlen jer je pre ovoga 6 godina radio neprijavljen kod drugog tapetara.... Tako da, moram da odem ja licno da vidim sta znaci to da su "stavili na stranu" da ne ispadne da uopste nismo podneli zahtev za upis. Svakako bez njegove potvrde i pored toga sto je bebuska trece dete, verovatnoca da ce biti upisana je mala... sad sta je - tu je, vec sam ja dvoje imala prvo u privatnom pa onda upisivala u drzavni preko veze. Jedino mi je malo trulo jer su oni sami rekli da ce tako biti ok i ja se ponadala...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|