RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 8:43:21)

Ooo smesi se lep vikend.
Moji spavaju . Sad da popijem kafu pa u akciju sredjivanja.
Popodne dolaze gosti.
Mama jo..kupi nesto lepo.

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 8:43:34)

Jutro.
Jess[sm=bravo.gif] super z slobodan vikend
Mama jo ima li gde snizenja[sm=smiley1.gif]
Mi treba poklon za rodjendan da uzmemo

Duškić -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 8:46:29)

Ovamo ima u Bg ima sigurnk u.C&a i u Dm ..ostalo nzm ima feedback. Ima 20% u OVS. I u delta city ima povodom rodjendana.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 10:35:54)

Dakle kad me izabaci a ne kopiram post [sm=hudicek1.gif]
Ispratila baku i malce u park, ja odoh sad u Promenadu. Idemo sutra na rodjus kod malog rodjaka pa treba da kupim poklon i za nas i za mamu, pa cu se sad uglavnom motati po decijim buticima, ko ne stignem za sebe nista onda cu popodne opet negde [sm=smiley36.gif]
Maraj, javljam ako bude snizenja, i ja im se nadam [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 11:13:06)

Dobro jutro [sm=bravo.gif] ništa lepše od sunčanog dana! Moji muški otišli na trening, Marko se prema za polaganje za pojas. Kumovi treba da stignu pa da raspalimo roštilj u dvorištu. Ja zamesila lepinjice, pripremila meso, povrće, vino, pivo [sm=smiley36.gif] a u 6 imamo plivanje, kuku nama [sm=smiley36.gif]

Uživajte danas, već od sutra opet kiša. Smorila je načisto.

kamičak -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 11:45:25)

Nista lepse od kupovine decijih poklona

jance -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 13:51:56)

Dobar dan. Imala sam toliiiko dobrih planova za danas. Mm je u BG, deca na nekom decijem sastanku u crkvi do pola 5, a ja planirala da rucam kinesku, odem na sladoled, setam kejom, popijem kafu negde blizu nekog parkica ili vode..... i naravno evo me sedim kuci i cukam lap top i jedem svarglu bez hleba i cdkam da se bebi prispava da bih se istusirala 😂

pari -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 13:56:13)

Mama jo, uzivaj danas!Jance, ugodi i ti malo sebi danas, barem jednu stvar uradi!
Kod nas je 8 ujutru, spremamo se pa cemo u Central park...ima zoo tamo,plus igralista...
Puno vas pozdravljam!

Filadendronka -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 14:26:25)

Nista ne stizem, samo da vas pozdravim! Divan dan u selu! 

vocicana -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 18:49:48)

I ovde da mahnem, na poslu sam, ako budem stigla, pisem veceras.

kamičak -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 19:00:35)

pozz za NY

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 19:52:22)

Dobar dan. Mi se super proveli. Jako sam se rastuzila. Moja mama bas ne vidi. Ocno dno joj se odvojilo od secera sad trazim po netu. Cula sam za neke injekcije. Eto i ovde ako neko zna nesto o tome neka podeli sa mnom info.

P je bilo super kao i D. D danas na treningu izdominirala. Cak 4 gola dala. Faca moja. P ce cim pre na klizaljke 😂 nosi vec br 22. Do zime mozda i stigne do 25. A to je najmanji broj klizaljki ahha tako da ce u pelenama na led mozda 😂
Neumoran je. Ja ne znam kako se nisam osusila pored njega hahah...samo idem za njim. Stepenice nema problema cova sa stepenicama. Krevetima stolovima. Pentra se gde stigne. Ma haos je. Samo cekam kad necemo odreagovati na vreme da se udari fest. 

Idem. Sad ce jos jedan djak da mi stigne.  Pa da zavrsim dan vec jednom

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 19:52:35)

Pijem trecu kafu,da bi izdrzala dan..inace pijem 2. Vodila sam devojke na koncert lexingtona,bio u Big shoping centru kod nas..a sunce uprzilo..od 4 je bio koncert.

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 23:24:43)

Veče! Palo prvo šišanje :). Samo makaze, na brzinu, plakao je. Sladak mi je 💞. Ja volim da imaju moderne frizurice, kombinacija mašinice i makaza, ali nije N još za mašinicu.
Ljišo, i mi krenuli od 22 cipela 😁. N je osrednje aktivan, počeo i on da se pentra, silazi, ali miran je on ipak, može da sedi u kolicima i razgleda, ne smeta mu, ma bumbarčić 😁. Neće taj do 15og m hodati sam, tako cenim. Čekaću, nema druge☺. 
Žao mi je zbog mame, ljišo 🙁
Laku noć.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 23:33:32)

Ljiso...to o cemu pises se sada desava mom kumu...

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 23:34:11)

Bas mi je zao... 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 5:36:49)

Dobro jutro.pijem kaficu sad ce deran. 
Ivanka a jel kum ide na te anti VEGF injekcije?
Ne mogu da skapiram jel to prevencija ili lecenje.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:07:16)

Jutro!I M je opasan,sad je shvatio i kako sam da silazi sa stepenica,pa mu ni to nije problem,odavno se penje na njih. A sa kreeveta sam silazi,samo se okrene. Skroz je drugaciji od njih,svuda se popne,samo podmetne neku igracku i evo ga na stolu..na malu stolicu njihovu sedi kao covek,sam se popne,sidje.a to one plasticne.i ne padne..Nisam se ni ja osusila od jurcanja za njim,ali zato je on atleta😂

medamisko -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:43:55)

Nadju način i nadaju se Von
Dobro jutro svima!

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:44:33)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobro jutro.pijem kaficu sad ce deran. 
Ivanka a jel kum ide na te anti VEGF injekcije?
Ne mogu da skapiram jel to prevencija ili lecenje.

Dobro jutro... 
Ljiso, nemam pojma,njemu su to ustanovili pre 15ak dana, mnogo brzo mu se stanje pogorsalo od stresa na poslu. 
Nedavno je operisao stomak, podigao tesku kutiju pa mu se nesto presavilo u stomaku i pocela gangrena. 
A ovo mu ne bi ni otkrili da nije otisao na redovne kontrole za dijabetes... 
Pa onako usput ga neki dr zaustavi i kaze mu da tona usni sto ima nije dobro... I to treba da operiseza koji dan... 
Takoda nemam pojma za tu terapiju, bas cu da pitam. 
Ja ustala, moji jos spavaju. Iva ima utakmicu u 10 u nekoj skoli... Buditi iline buditi.... Ako ne ode bicemo smrtni neprijatelji 😊
Odbacice je tajo ako zagusti 😂

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:48:11)

dobro jutro, evo i ja da se javim posto tokm nedelje slabo stizem. Danas je ovde motheres day. Decaci su u skoli i vrticu napravili super pokloncice[sm=smiley27.gif]. Moja A je pravo malo spadalo, svugde je ima i u sve se trpa. Najjace je je kad decaci uzmu da se "rvu" i valjaju ( ko decaci jeli) a onda trci i ona da sedne odozgo[sm=smiley36.gif] da nesto ne propusti. U vrticu je da kucnem za sada super, ne volim ni da pominjem da ne ureknem... Ona se mozda i najlakse uklopila od njih troje. Super je raspolozena, a ja sam i treci put prihvatila da mi ne bude cudno da nalazim dete pohovano u pesku svaki dan.
Crkla nam je masina za sudove, ok radila je 12 godina ali nas je mrzelo da idemo juce, pa cemo morati rucno do sledece subote. Posto tokom nedelje nema sanse ama bas nista da stignemo da odemo i kupimo osim eventualno mleka i hleba Pozdrav zene! Pari lepo se provedi u NYC ju ja ga obozaaavaaaam.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:53:48)

Ivanka mojoj mami se to isto dogodilo pre dve tri nedelje. Evo informisala sam se dijabeticari imaju prava na tu terapiju u KCV u NS. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 8:57:25)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ivanka mojoj mami se to isto dogodilo pre dve tri nedelje. Evo informisala sam se dijabeticari imaju prava na tu terapiju u KCV u NS. 

Bas cu da ih pitam, koliki sam shvatila njemu ovo na usni ispade hitno, mnogo brzo se siri
A imao i problema sa bubrezima i cirkulacijom, ne cuva se covek pa to ti je. Nebriga... 
Zadnjih mesecak dana ga bas poterala losa sreca, ne ne izbiva iz bolnice. 

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 9:10:15)

Sad se set_ih da je trebalo da ide na neko bockanje oka, ali odlozili zbog drugog. Mozda je to, nisam pitala detaljno. 

Filadendronka -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (12.5.2019 9:10:33)

Dobro jutro, pakujem se za povratak kuci. Sinoc sam bila uzasno nervozna, danas opet u normali. Ljiso, nadam se da ce mami biti bolje. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>