RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 11:38:13)

Lesli znas kako nekad kaze mm. Zbog loseg dana kod dr ispisase nam uputa i uputa. Npr kod neurologa nije ispratio lampicu kad mu je svetlela pred ocima. Hop ajmo oftalmolog. Nije pustio da mu dr savije ruku isto neurolog hop to je za vezbe i td i td. Tako da te razumem kad kazes da ne znas ni sama da li nastavljati. Ti najbolje vidis svoje dete. Ja sam pomahnitalo vezbala sa P jer nikako nisam.mogla sebe da vidim i njega kako idemo stalno na vezbe. On je non stop plakao. Retko retko je bio raspolozen. Kukala sam ovde kako bih dala sve samo da ga vidim da se smeska. Dete koje ceo dan prevristi niti spava danju. Ma haos. Neka je samo iza nas. I dalje place u kolima u sedistu a onda je vristao i vristao. Mozes misliti kako vozim kola a on vristi pored u sedistu. To je uzasan stres. Dobro da se negde ne skrsim kad idem sa njim. Sad samo pojacam muziku do panja pa se svi verovatno krste vidi ovu gruva muzika a beba nazad u kolima 😂

Mama jo oglasa ima bas dosta na infostudu. Inace ja to pratim 😂 nikad se ne zna kad ce iskrsnuti nesto. I bas sam se pre neki dan prijavila za posao u stranoj firmi i to u struci. Traze fizicara. Pise rok javljanja mesec dana. Tako da cekam sad. Ja sam uvek za trazenje neceg novog. 
P spava. Ja odoh da kuvam. 

lesli -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 11:51:52)

Idi bre Ljisho, nasmeja me!Zamisljam vas u kolima, on se dere, ti pokusavas da ignorises, a iz kola tresti muzika 😅Je l’ bar raspalis po narodnjacima nekim,  cisto da bude pun ugodjaj ? 🤪😅

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 11:56:48)

Pozdrav mame
L ostao kuci
U ponedeljak i utorak isao u vrtic. U sredu nije jer su ga ostavile mokrog i h potkosulji . U cetvrtak isao. I eto...posle 3 dana jutros se probudio kija. Curi nos. Zali se da ga boli grlo. Nervni slom cu da dobijem. U martu isao 5 dana. U aprilu 5 dana. I evo sad u maju , za sad 3 dana.
Povrh svega tako me iznervirao, da se i isplakah. Glava me boli. Ne znam vise ni kako funkcionisem.tera mi kontru. I to sve zato sto je ljubomoran na S...

bebilule -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 12:04:13)

E Maraj vala baš... Ne znam šta se desilo, ali probaj da izbrojiš do 10 i polako s njim.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 12:15:24)

IZVORNA PORUKA: lesli

Idi bre Ljisho, nasmeja me!Zamisljam vas u kolima, on se dere, ti pokusavas da ignorises, a iz kola tresti muzika 😅Je l’ bar raspalis po narodnjacima nekim,  cisto da bude pun ugodjaj ? 🤪😅

Ide daft punk uglavnom 😂 D obozava harder better faster stronger pa se mm i ja zezamo da je ona za sns haha...jace brze bolje 😂😂😂 

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 12:16:19)

Maraj, kako mokrog, zar je moguce bre?
Joj, i meni se takve situacije desavaju milion puta sa njih dve, sinoc smo imali scenu opet... ne znam sta da ti kazem.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 12:21:53)

Ljisho, srecno sa tim oglasom da dobijes posao

Jance, ti si u pravu, treba sad odmah da trazim a ja sam kao zacrtala posle mora jer razmisljam ako sad krenem zamisli neko me pozove stvarno da radim a ja kao kazem e, pa ja mogu tek kad se vratim sa mora [sm=smiley36.gif] kao ispascu neodgovorna, iako negde i sama znam da je trazenje posla dugotrajan period i bolje da pocnem odmah nego sto odugovlacim.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 12:36:13)

Mama jo haha to sam i ja pomislila kad sam se prijavila na ovaj oglas. Ali ja uvek mogu da odbijem. U principu ja za ove francuze sto radim njuzleter mogu da radim i puno radno vreme od kuce. Ako bas hocu da promenim posao ali ne bih sefa menjala jer kod njega nemam obavezu da radim odredjenu satnicu. A ivde bih imala a time bi mi rad pd kuce bas tesko pao pored P. A plata nije veca puno nego sto je kod mog sefa

Rosita -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 13:12:53)

Ljišo, ja mislim da i kad budeš negde drugo radila, ON će uvek biti tvoj šef ❤

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 13:20:20)

Mama jo...nije njegova vaspotacica vec vaspotacica na zameni. Upiskio se ona ga ostavila u potkosulji. Tek kad sam dosla kuci vidim zute fleke po njoj. Nije mu promenila vec se to tako osusilo na njemu. I onda ga u sredu ne poslah u vrtic. Juce isao. I evo danas krklja. Stomak me boli. Danas mi 14.dan ciklusa imam rozikast iscedak. Nekako nikako da mi se zavrsi ovaj ciklus. Mada ovo mi je 2.ciklus od porodjaja. Mozda i to ima veze. Mozda i na nervnoj bazi...ne znam ni sama.
Ne znam kako L da smirim. Svima sam mogla da "pomognem" oko dece a sebi ne mogu da pomognem. Standardna boljka...

smeško -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:15:22)

Joj, Maro, ne znam kako da ti pomognem, a volela bih. N i M uopste nisu ljubomorni. Ja vodim rat zbog aljkavosti. Toliko bacaju garderobu po sobi da sam zapocela nadmudrivanje sa M, pa ko duze izdrzi.

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:23:21)

Smesko jako je otisao u regresiju. Imitira plac bebe. Sad ponekad trazi da mu se stavi portikla kad jede. Hoce da udari S. Ne udari on nju jako. Ona se gura u njega, juri ga a on je udari po sakama. Ne jako , al je ćušne. Ona se ne buni al to je udarac.
Cesto nas ne slusa. Joj ne znam sta da kazem. Sve neke faze. Faza ova, faza ona. Vise....sad cekam da ova faza prodje...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:27:09)

Закувала сам чорбицу и чекамо Т и ја мм и Софи да дођу из вртића. Куцкам нешто за школу.
Т се данас враћала сама кући. Како је била срећна. После смо ишли у један парк ван града. А у међувремено је ишла да купим од неких парица Софи нешто што је обећала, па сам јој додала новац да и себи нешто узме.

Смешко, о разбацивању ми причај. Девојчице су, али опет морам да опомињем.

lesli -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:31:20)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Mama jo...nije njegova vaspotacica vec vaspotacica na zameni. Upiskio se ona ga ostavila u potkosulji. Tek kad sam dosla kuci vidim zute fleke po njoj. Nije mu promenila vec se to tako osusilo na njemu. I onda ga u sredu ne poslah u vrtic. Juce isao. I evo danas krklja. Stomak me boli. Danas mi 14.dan ciklusa imam rozikast iscedak. Nekako nikako da mi se zavrsi ovaj ciklus. Mada ovo mi je 2.ciklus od porodjaja. Mozda i to ima veze. Mozda i na nervnoj bazi...ne znam ni sama.
Ne znam kako L da smirim. Svima sam mogla da "pomognem" oko dece a sebi ne mogu da pomognem. Standardna boljka...

Maraj, da ti nije to ovulacija?Polovina ciklusa, rozikasto, boli te stomak...?

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:43:04)

Sanjice znala sam da kuckas nesto za skolu cim pises cirilicom [sm=smiley1.gif]
Lesli nije. Do juce je bilo braonkasto. Sad roze. Traje mi ciklus sad po 2 meseca . Nije se jos normalizovao nakon porodjaja

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 14:45:40)

Хаха Марај, наше писмо. [sm=smiley1.gif] Иначе, највише га волим. [sm=smiley1.gif][sm=smiley27.gif]

Пореметио ти се циклус, али није ни чудо. Прво још увек дојиш, а и кажеш сама да ти је ово други циклус.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 19:00:01)

Crkoh. A P se izmorio fest. 

Kaze komsa ako krenem da radi da moram 8 ljudi da nabavim i svako po sat vremena da ga cuva a moguce je da neko ne bi izdrzao ni ceo. Sat 😂😂

Filadendronka -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 21:53:45)

Mi odbegli u selo za vikend. Bebac danas bojkotuje spavanje, a nije cak ni tokom voznje zaspao. Sta mu je ne znam. Ja sam kao da me je voz zgazio, toliko sam imala nekog posla danas i plus pakovanje, putovanje...

Maraj -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 22:07:33)

Mame nema vas
Sad kad ja mogu da kuckam [sm=smiley1.gif]
L otisao kod b&d na spavanje
S zaspala oko 20h. Ja legla u L sobu. Pustila tv i odgledala neku seriju u tisoni. Ko tinejdzerka. Ne znam kad sam sama pogledala nesto na tv-u

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 22:25:17)

Dobro vece. Ja sam citala knjigu, pa ću da spavam. Sutra opet rano ustajanje. Vodim Sofi na otvaranje sajma cveca. Igra sa svojim vrtićem. Danas dolazi kuci i kaže evo mama suknja za peglanje. Poslala je vaspitacica. Nesto su skrojile. Opeglala sam je. Nasla sam joj i tu masnu.

Lepo spavajte žene.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (10.5.2019 22:26:44)

Da vam mahnem mame, zaspacu 😁
Dosla mi mama, donela rucak za sutra, sutra ce da cuva devojcice a ja odoh u soping, jeeva cekam, sutra cu da udovoljim sebi, to mi je i vise nego potrebno.
Uhvatio nas pljusak danas u parku, mm morao autom da dodje po nas, toliko je lilo, sou[sm=smiley36.gif i tako. Ljubim vas.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 6:36:20)

Dobro jutro. Mi danas u akciju. D trening. Idemo svi sa njom jer je lep dan. Pa onda idemo do mojih. Ja tamo imm i casove. Sutra i prekosutra opet kisa. I to kazu da ce bas da lije. Bezveze. I do 100l predvidjaju. Sto bi znacilo poplava. 

P mm i ja budni. D jos spava. Ja se probudila umorna. Izem ti menstruaciju. 

jess021 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 7:42:20)

Dobro jutro! 

Mimi i ja pijemo kafu, napolju sija sunce, napokon. Moram smisliti gde cemo danas, jer ce mm verovatno na vikendicu da kosi. Ne radim danas pa sam bas happy.
Mama Jo,  gde ces ti danas?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 7:42:34)

Dobro jutro. I mi smo danas u nekoj akciji. Evo brzinski slažem stvari iz masine, pa da budim decu. Vodimo T i ja Sofi na priredbu. Posle ako uspem T da odvedem na ples, pa cemo S i ja na pijacu da uzmemo nesto za rucak.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 05/19 [chat] (11.5.2019 8:33:07)

Dobro jutro, mame. Dugo me nije bilo, nisam stizala ni da čitam. Nadam se da ste sve dobro i da su deca zdrava.
Jess, uživaj u slobodnom danu.
Mama Jo, lep šoping ti želim.

Mi ćemo danas u šetnju po šumi,da iskoristimo ovaj divan dan. Čišćenje i ostale kućne poslove ostavljamo za sutra. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>