Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 9:32:47
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pari, super, pobegla si malo “preko bare”. :) Kako izdrza let, ipak je to prilicno dugo? Sanjice, imas aplikaciju “Moj doktor”. Instaliras, ukucas svoj LBO sa zdravstvene knjizice i mozes vrlo lako da zakazes preglede kod svih izabranih lekara.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 9:33:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ljiso, kako otekao kapak? Da nije ujed pauka?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 9:51:46
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Samo da se javnem pa cu da cutam sta ste pisale. Ja odvela L u vrtic. Zavrsavam kuvanje rucka za danas Isli smo sinoc do dz. S se pojavio i gnoj na onom prsticu. Kaze dr da joj se najverovatnije zanoktica inficirala. Busnuli su joj prstic. Istisnuli gnoj i previli sa gentamicinom. Kaze da je dobro sto smo dosli...zna i da se zakomplikuje...jutris prstic izgleda ok. Tj nema gnoja. I dalje je malo crven al ne ko juce...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 9:51:59
|
|
|
|
jance
|
Dobro jutro - dobar dan. Beba budna od 6 a budila se nocas na 3 sata, odlepila sam nacisto. U 6 sam vec bila savrseno odustala da se vracam u krevet. Mm ide za vikend u BG rekla sam mu da se u subotu vrati i da cemo svi sa njim u nedelju da idemo. Hajd u subotu cu se jos i pokrpiti sa njima ali dva dana sama sa njima pa onda opet radna nedelja, neko ce leteti kroz prozor sigurna sam! Danas smo beba i ja same do 2 pa onda krece zurka... Kika u 3 na glumu, Ogi u 4 zavrsava skolu, Kika u 5 na rodjendan, tata u nekom trenutku na selo po gitaru... ko prezivi - pricace! Naravno treba i rucak skuvati pored kenjkave bebe koja vristi ako nisam na 10cm od nje kad je budna.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 10:03:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ljiso, kako otekao kapak? Da nije ujed pauka? Ma cmicak joj izasao.evo mm se zeza da nisi trudna a juce te S nije poslusala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 12:09:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Fili,kod nas aplikacija ne radi..tj.duplira preglede u nasem domu zdravlja..call centar i aplikacija kao da ne pisu termine..uzas..a inace za dete nikad nrma termina preko aplikacije.Maraj,neka ste otisli. Mi bili do Dma,15% na sve,jer se kao otvara Big,bio je aviv park,pa sam iskoristila za sve sto mi treba..i pelene njihove nisu nikad na akciji,pa mi dobro doslo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 12:44:58
|
|
|
|
pari
|
Let je prosao ok, malo je M bilo dosadno i malo je T plakala ali nista strasno...proslo je...videcemo sad povratak kakav ce biti. Svakako nije uzasno dug let u poredjenju sa npr.Australijom. Ovde danas hladnije ali dobro,bitno je samo da ne pada kisa,a nece je biti danas...Ja se nesto rano probudila i sad lezim,umesto da spavam kad mogu...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 13:20:58
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,do Australije mora i da se preseda..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 13:25:13
|
|
|
|
Maraj
|
Von valjda je u svakom dm-u popust. Ja cuh do 12. Valjda slave 15.rodjendan. i ja bi trebalo pelene da uzmem. Sto kazes, da iskoristim bar sad dok su snizene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 13:32:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, bitno da je jedan let. Mi smo promenili 3 aviona do Kalgarija Definitivno najgori deo je od Toronta do Kalgarija - 4 sata u manjem avionu koji škripi i trese se čitav let (imali smo turbulencije non stop) A od Evrope do Toronta 8 sati leta koji skoro da nismo osetili.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 13:38:46
|
|
|
|
pari
|
Uf Ana, to nije lako...Mi smo imali miran let nego nije baš lako sama sa dvoje dece...otišla sam u wc jednom samo,zamolila stjuardesu da drži T ispred wc...Plus T mi u krilu stalno...Ali dobro je,moram se navići svakako...
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 13:41:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Naravno, sa dvoje male dece je baš teško. Ja sam u jednom momentu mislila da ću putovati sama sa Markom (imao je 3 god) i baš sam bila zabrinuta oko toga.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 14:07:23
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Pisah jutros al ne primi se, ode. Janče, meni se N budi od 1 na kraće periode non stop. I dalje, evo 13 i po meseci će uskoro. Strašno. Malo smo izašli pre kiše, uspavali se, čistiću kupatilo pa da čitam. Stariji sin se vraća za vikend. Totalno je samostalan, eto biće 10 dana sam na putu kod rodbine. Ponosna sam na njega, ja sam po prirodi brižna ali uspela sam da ga ne sputavam, čini mi se. Puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 14:20:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Von , bas bzv sto ne radi aplikacija, meni je to stvarno odlicna stvar moderne tehnologije. Sve preko nje zakazujem od kako se pojavila. Pari, super i za putovanje i za let. :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 15:40:47
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Von valjda je u svakom dm-u popust. Ja cuh do 12. Valjda slave 15.rodjendan. i ja bi trebalo pelene da uzmem. Sto kazes, da iskoristim bar sad dok su snizene. Jeste,u svakom je,sad sam videla i ja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 15:48:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Dan mamike. Rosi pa super, 10 dana bez tebe a da nije bio tuzan toliko jako... bravo za velikog decaka. Evo i ja videh da je popust u dm-u na sve, cak i na snizeno, od 9.do 12.valjda. Nego, evo i moja U, 16 meseci i dalje se mucimo sa spavanjem... preko dana jedva sat vr.da odspava, onda nocu pred zoru krene na svakih sat vr.i samo na meni hoce da spaca. Izbijaju joj trojke, valjda zbog toga, sta znam.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 16:30:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Bili kod neurohirurga. Cekali vise od 2h. Sve je ok. Nemamo vise kontroleee jeee.. Imamo malu glavu pa imamo malu glavu. Izes ga nije na bosansku liniju glavat 😂😂😂 Dobro je izdrzao ali jako malo spavao. Evo vec frkise a sad ne bi zaspao nema te sile. Nista veceras u 7. Pijem kafu i skrivam se od ostatka porodice 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 16:52:36
|
|
|
|
Rosita
|
Super ljišo! Ma odavno njemu ne trebaju dr-i! Bravo bato! Mamajo, je l vi još sisate? N sisa i samo proverava jesu li tu na mestu, smeje im se, mazi, majko mila valjalo bi da prestanemo, ali još nam oboma prija.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:07:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Suoer Ljiso! Ma zdravo dete! Pazi mala glava 😊 Sin moje drugarice ima veliku glavu, odma ga proglasili falicnim, dete zdravo i pravo, a 5 god i glava mu normalna. ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:08:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
... Ima 5 god i glava mu normalna, sustiglo je telo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:21:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo dosta su ga analizirali, neka dete uživa! I moj Marko ima malu glavu i oduvek je imao u odnosu na drugu decu. Ali ni nas dvoje nismo glavati pa je to valjda i normalno. Kad smo glave - zabolela me moja bukvalno u sekundi. Popih naproxen odmah. Baš mi ne prija ovo vreme, ceo dan kiša pada.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:23:05
|
|
|
|
kamičak
|
Da li jos nekome puca glava kao meni joj
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:25:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: kamičak Da li jos nekome puca glava kao meni joj Mene je danas zaobisla... Juce se istutnjala... 😔
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:54:03
|
|
|
|
Duškić
|
Ljisho...dosta je vala vise kontolaaa.. Narode, da castim Tortu i picence i kafu i sta god CeRkiCi mi danas 5 ti rodjendan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 9.5.2019 17:55:55
|
|
|
|
bebilule
|
Samo da vam mahnem. Neradni dan danas, pa nesto ceprkam po basti od podne. Sad cu da kosim jer je kisa stala. Mene ovakvi poslovi odmore od kancelarije. Ko to spomenu Bosance i glavu?! :) Eto Ljisho, odahni. Naravno da je sve ok.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?