|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
8.5.2019 14:34:33   
Ana RR
Moje dete išlo da gleda festival sporta u školi i vratio se sa bronzanom medaljom user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 301
8.5.2019 14:37:31   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moje dete išlo da gleda festival sporta u školi i vratio se sa bronzanom medaljom user posted image

Brsvo Marko! 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 302
8.5.2019 15:59:22   
Ana RR
Hvala Ivanka user posted image sav je smešan koliko je ponosan user posted image inače, išao je samo da gleda ali koliko sam shvatila zvali ga da igra i da šutira na koš i osvojio bronzu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 303
8.5.2019 16:51:36   
pari
Bravo Ana za sina 😊

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 304
8.5.2019 17:24:01   
jance
Dobar dan. Uh ala se svima sve skupilo....
Zene nadjite negde izduvni ventil. Vicite, nemojte cutati. Ja izigravala supermamu i zavrsila na lekovima za pritisak. Rade posao ali je perfektno moglo i bez njih samo da sam znala da kazem NE.
Nekad mi jako nedostaje JA koja sam bila pre tacno godinu dana. Samouverena, srecna, sve ovce na broju, niko ziv nije mogao da me pomeri.... i onda sam ostala trudna i ceo zivot mi se okrenuo naglavacke. Sad opet prepoznajem onu Janu od pre par godina kad su K i O bili bebe. Nesigurna, konstantno nervozna i nadrndana, ne govori sta misli, boji se da se zauzme i sama za sebe a kamoli za druge, zavisna od tudjeg misljenja.... ne volim to i ne zelim to. Pre godinu dana me nije bilo briga ako kuca nije pod konac a muz i kad je rekao nesto samo sam mu cutke pruzila metlu i rekla da pocisti sta mu smeta. Tad sam im svima rekla da ja nisam sluskinja u ovoj kuci i ako vec svi zive u njoj svi treba i da se pricine ako zele da bude cista. Evo me tacno godinu dana kasnije, sa duplom dozom lekova za pritisak, zarasla, u ispranoj trenerci, zatrpana vesom i neredom dok moji dragi ukucani ni prstom nece pomeriti ako im ja to ne kazem ( pitajte me kako izgleda kad izlazimo iz kuce). Sama sam si za to kriva. Lepo sam ih tad bila poslala u tri lepe da prostite i podigla noge na stolicu i kulirala. Cenila sam sebe i svoje zivce.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 305
8.5.2019 17:33:23   
emicaa
Djevojke ja opet par dana nisam ulazila Nesto sam se totalno ulijenila.Inace smo dobro,Dora nesto kaslje ali samo nocu.Kisa pada danima,zeljna sam sunca i set_nji.
Vi?Kako ste?Kako su djecica?
Ana bravo za Marka 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 306
8.5.2019 17:34:23   
vonavoj
Bravo Marko!Jance,jesi luda..o da,sve kockice se slozile i doslo trece dete..ali slozice se opet,sigurna sam!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 307
8.5.2019 19:50:30   
Misha i Ljisha
Svaka cas_t za Marka. Ni ne pitah te Ana kako su se proveli u starlandu?

Ja cekam ucenika. Danas borba sa D. Nije u elementu. 
Bas sam umorna dobila sam

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 308
8.5.2019 19:57:02   
flamingos
Bravo,od srca čestitam.Pozdrav.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 309
8.5.2019 19:59:26   
pari
Mi bili napolju, danas lep dan...sad rucali pa cemo opet napolje i onda cekamo mm da dodje pa cemo i sa njim napolje...
Napravila sam i moj keks :)
Moram smisliti sta cu sa frizurom...ovde ne mogu da idem kod frizera na feniranje,a ne mogu sama da se feniram tako da mi treba frizura neka laka,samo da je operem i to je to...a to nece biti bas lako...jedino kratka...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 310
8.5.2019 20:32:55   
emicaa
Pari do kad ste tu?Uzivate li,kako ti se svidja 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 311
8.5.2019 20:34:53   
pari
Emice,lepo nam je,pogotovo kad smo zajedno. Malo mi je trebalo da se priviknem da budem sama sa njima ceo dan, bez vrtica, bez drustva...ali navikli smo se. A inace bas nam je lepo ovde...i kraj i stan...sve mi se svidja :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 312
8.5.2019 20:39:51   
vonavoj
Pari kako se sinu svidja,sta kaze?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 313
8.5.2019 20:57:58   
pari
Svidja mu se...zajedno smo dosta, svaki vikend idemo negde plus preko nedelje smo puno napolju...Pitao me zasto ovde svi pricaju na engleskom 😁 ali ok je...igra se sa decom na igralistu, nije se zatvorio, nije se smorio...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 314
8.5.2019 21:50:57   
Filadendronka
Ana, cestitam na medalji i to bez pripreme. Jance, razumem o cemu pricas i to je onaj osecaj kad si bespomocan. Ima tu i hormonskog udela da znas, trudnoca zna dosta toga da poremeti. Na srecu uglavnom je prolaznog karaktera. Pari, gde ste vi, nisam u toku posto sam od skoro na forumu? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 315
8.5.2019 21:51:14   
mama Jo
Pozz mame. Citam, ne pisem... nemam kad... oko dece, kuvanje, sklanjanje. Danas ceo dan napolju, evo sad da uspavam stariju koja je nesto danima u fazonu mama mazi me da zaspim, pa cu da sklanjam...sudovi od dorucka cekaju. Kuvala pasulj koji mogu da bacim jer sam stavila veliko parce sunke (zasto ni sama ne znam) i ne moze da se jede koliko je slano... nije mi uspelo testo za palacinke da li mozete da verujete. Eto naidju i takvi dani.
Jance - car si, potpisujem sve sto si napisala.
Ana, bravo za Marka, super je user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 316
8.5.2019 22:42:47   
pari
Filadendronka, mi smo u Americi, blizu Njujorka :) tu smo do kraja meseca...Evo bili napolju, jedna devojcica udarila M na igralistu, ja joj prisla,pitala je zasto ga je udarila,pa prisla mama i tako...u principu pustam da on resava sam ali sam se sad zbog jezika ja umesala...
Mama jo,desavaju se takvi dani...i meni nekad nesto ne uspe kas kuvam,pecem...to je normalno...sta da radis... Odmori se nocas!
Laku noc mame...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 317
8.5.2019 23:14:44   
smeško
Pari, je l''bi M voleo da ostane tamo? Je l'' mu nedostaje tata?

Jance, sve razumem o cemu pises. Ja tek sada ponovo hvatam konce koje sam ispustila kada se J rodio. Bravo, Mare care! Takvi uspesi su najbolji za samopouzdanje. Bravo!Maro, taj vas vrtic je cudo. Podseca me na grupu u kojoj je N bio. Nasuprot tome, M ima divne vaspitacice. Hvala Bogu, ne znam koliko sada imam strpljenja da se opet nosim sa istim stvarima. Sta ste resili za tv?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 318
9.5.2019 0:18:13   
mama Jo
Joj jeste, desava se, samo sto se bas iznerviram u tim trenucima...dobro proslo je, bitno da smo zdravi i da nismo ostali gladni 😂
Laku noc mame drage.

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 319
9.5.2019 3:40:38   
pari
Mali je previse da bi znao da li zeli da ostane ili ne...sa mnom bi bio gde god,ja sam mu mama... A tatu spominje, cuju se redovno...nedostaje mu ali ne uzasno mnogo,normalno rekla bih...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 320
9.5.2019 8:35:19   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Pari,drago mi je sto uživate.
Mare,bravo❤️
Ja iscekujem mens i sva sam fuj,kao i ovo vreme.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 321
9.5.2019 8:35:55   
emicaa
Dobro jutro.
Pari fino da uzivate.Ti pricas Engleski,nije ti to problem?
Dora opet nije spava od kaslja,jutros sam je htjela ostaviti kuci da se naspava ali je htjela da ide.
David i ja idemo brzo na cas fizickog a uopste mi se ne ide po ovakvom vremenu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 322
9.5.2019 8:56:49   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. P i ja solo. Mm ovdeo D kod dr. Ocni kapak jjoj natekao.

Pari meni je neverovatno kako se deca bez obzira na jezik igraju. Sjajni su. 

Mi danas u 11 treba da smo u decijoj. Kod neirohirurga. Jos to da zavrsimo pa kod njega mislim da vise nema potrebe da idemo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
9.5.2019 9:00:28   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam u pokretu. Ispratila T, pa isla mm da zakazem kod dr opste prakse. Verovatno cu ja da idem po uput.
Isla da zalažem sebi ginekologa. Nisu jos otvorili. Vratila sam se kuci da doruckujem. I evo sad opet idem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 324
9.5.2019 9:23:21   
smeško
Dobro jutro!
Pari, sjajno! 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here