bebilule -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (11.4.2019 8:49:11)
|
Ja se ne obazirem na dr puno, dovodila sam ga sa urađenim nalazima, pa neka misli šta hoće. Kod nas u domu zdravlja rade samo crp iz prstića, da bi onda rekli da djeci preko tri godine rade iz vene, kao veliki su oni njima. Kad hoću kod dr, odem privatno, uradim mu kks i onda kod doktora. Ja isto nisam protivnik ab, ali nikada ga neću dati bez nalaza i prijeke potrebe. Što se mene tiče i mog iskustva, jedan ab često vodi u drugi, treći... Nikad kraja. Ja sam sinoć s babom završila u hitnoj, imala je baš jake bolove u cijeloj nozi. Vjerovatno isijas, dobila je 10 dana injekcije. Jedva stoji. Malo mi je frka od situacije bila, ali jutros sam se presabrala, organizovaću se već nekako. Imam nju od 83 godine i tatu hroničnog bolesnika. Dok sam ih sinoć sve podmirila s večerom na tacnama... M mi još mali, samo da se ona pridigne da može sebi i tati koliko-toliko. Na meni je sva nabavka, čiščenja i veći poslovi. A ona je mogla do sada njima oko obroka, sebi neko laganije održavanje kuće... Vidim frka i njoj, samo govori kako može i da idem jer imam malo dijete. Uh, valjda će biti ok. Ana, M obožava spanać. Tvrdi da je u supi on, a ne peršun. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|