|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/19 [chat]
10.4.2019 12:03:48   
Maraj
Olga user posted image tu si u pravu
I ja sam ridala kao kisa, a nisam znala da sam trudna sa S.
Sve me doticalo user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 626
10.4.2019 12:04:00   
Sanjica26 RR
Tesko Olga. Ja sam ni tamo ni vamo sa klimaksom. 😀 Najozbilnije, bez sale. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 627
10.4.2019 12:04:59   
Sanjica26 RR
Ja sam oduvek bila oset_ljiva. Sada me sve pogadja zbog tate 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 628
10.4.2019 12:06:17   
Olga75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Daj, breeee! Klimaks, mislim ako ja još nisam u tom poslu pa šta ti je user posted image
Ajd samo ti, da ti teta kaže proveri user posted image
I šta bi falilo? Ništa jedan slatki smotuljak na sreću i radost user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 629
10.4.2019 12:08:00   
Olga75

Ja sam oduvek bila oset_ljiva. Sada me sve pogadja zbog tate 

Ja ne znam šta je sa tatom user posted image
Zezam se nemoj da mi zameriš

Direktna veza do poruke: 630
10.4.2019 12:08:50   
Sanjica26 RR
Olga, ti ne znas celu pricu o mom stanju. Ozbiljna sam. Negde sam i pisala. Mozda u temi cicloproginova. (ako sam dobro napisala)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 631
10.4.2019 12:10:44   
Sanjica26 RR
Znam da se salis. Mislim to bi bilo najlepši poklon-beba. 🙂

Tata se bori sa teskom bolescu. ☹️

Nego, nesto lepo. Sinoc odvedem T u muzicku. I cekam. Kad naidje dirigent i kompozitor (znam ga samo na zdravo)
I kaže mi poznanica dirigent dok sam pricala o njenoj majci koja je bolesna: pa ti Sanja super pevas. Potreban mu je drugi glas. Jel hoces da se prikljucis? Ja u cudu da mene neko zove. Kažem volela bih, ali ne znam da li mogu da stignem. I tako vam ja odem na pola sata. Onaj dirigent odlicno. Posle sam jurila T da odvedem na ples, pa da se vratim. :) Bas sam srecna zbog toga. Taj hor je grupa profesora iz muzicke i svih ostalih koji imaju talenta.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.4.2019 12:17:37 >

Direktna veza do poruke: 632
10.4.2019 12:14:39   
vonavoj

Ali bi te trudnoca oporavila,svi kazu tako.

Direktna veza do poruke: 633
10.4.2019 12:35:02   
Olga75
Sanjice, sad sam pročitala.Nisam znala. Moja tetka je ušla u prevremeni klimaks pa je par godina hormonski status održavala lekovima. Nemam pojma kojim jer je to njoj tabu. Pitala sam je zbog sebe ( ja sam u tim godinama kad realno može da krene) i reče mi kad par meseci ne dobiješ odmah kod lekara.
Što se tate tiče, znaš da sam pre dve godine imala baš veliki stres i sa mamom a onda i sa svekrvom ( drugi razlozi ali )
Hoću da ti kažem: samo to što ti lekar da i vozi, klimaks ima vremena da dođe user posted image
Madaaa, moja pramajka je u tridesetiosmoj ( kad je doktor rekao da ima tumor) rodila bebu- to je zvana teta Maja. Ona žena već mislila gotova je kad ono user posted image
Ljubim te user posted image
Nego kad sam već u mamećim razgovorima, moje dete je pa, ne znam, šano dušo.
Jutros me zove iz škole i najozbiljnije me pita: mamaaaa da li sam je obukla fizičko user posted image
Pa pobogu dete, proveri! Naravno da nije. Od nje ću da posedim do kraja

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 634
10.4.2019 12:43:18   
Sanjica26 RR
Zvercica je genije. user posted image
Olgauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 635
10.4.2019 13:03:44   
Ana RR
Moj muž sprema musaku. Plašim se da ću izgristi svoj jezik ali trudim se da ćutim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 636
10.4.2019 13:14:33   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj muž sprema musaku. Plašim se da ću izgristi svoj jezik ali trudim se da ćutim user posted image

Ana jel to imas konkurenciju user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 637
10.4.2019 13:43:16   
smeško
Mmmm, Anci, sigurno jer lepo mirise! 🤣

Sad cuti i hvali koliko god mozes kad zavrsi. 
Ja sizim u sebi zbog haosa u kuci. Moj cale nam lepi plocice. Hoce da nam ustedi par deset_ina evra. Mada nam je za elektricara vec ustedeo 50. Medjutim, on istovremeno i radi. Iako je u penziji ne drzi ga mesto, kaze da se oseca beskorisno kod kuce. I sada je dva dana lepio plocice, a danas ide da radi. Ostale su podne da se zalepe. I sinoc mi kaze mm da ce oni to za cas kada se cale vrati danas. Poludela sam. 🤬 Zakljucacu mu vrata da ne moze da udje. Mozda se tako malo i odmori. I mm koji je pristao i njega cu da izdevetam. Cale mi se blizi 70-oj. Srcani je bolesnik. Covece, pa sav haos ne bih menjala za njega. Trpecu haos sve dok ne bude imao par dana odmora. Nigde nece pobeci ni plocice, ni zidovi. Bas sam se iznervirala.Maslacak, procitala sam, zao mi je. Tesko je.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 638
10.4.2019 13:49:53   
smeško
Maro, bebe ne moraju imati cepice, ni tackice od streptokoka. Ne moraju imati ni visoku T. Pitala si me, ja procitala sada. Mi smo imali streptokok u februaru. Svi. Zato sam pitala dr. Kao, one to bolje podnose. Posebno dojene bebe. Mi odmah vadimo krv i dajemo urin. Bris, ako treba, posle toga.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 639
10.4.2019 13:59:57   
Ana RR
Joj Smeško, razumem te. I iskreno, najviše volim da platim majstora i ne brinem. Jedino volim da tata radi sve oko struje, on je vrhunski električar, bez njega se radovi na gradilištu ne započinju. Ali njega dok uhvatim da je kući a ne na terenu negde ko zna gde...

E ovaj moj ode u servis. Pa ubiću ga. Jeste da je sve pripremio, ja samo da složim ali to se tako ne radi user posted image video je recept za musaku sa spanaćem, paradajzom i mocarelom (i meso i krompir standardno) i juče je sve kupio. Ja znam za taj recept ali nisam nikad pravila jer znam da Marko neće hteti da jede. No ajde, pokušaćemo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 640
10.4.2019 14:04:22   
pari
Eeee Ana,lepo je on to smislio 😉 ali ajde ako je sve spremio,onda ok...
Nas dve standardno napolju...vreme je jos uvek ok.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 641
10.4.2019 14:13:33   
Misha i Ljisha
Pih sto mrzim kad me rr izbaci.
Elem tamo u temi napisah svasta o mojoj D i njenom nejelu. U temi sam od kraja 2014 gofdine cini mi se. Od njenih godinu i po. Od tad nece da jede. A bili i kod gastroenterologa i kod psihologa. Probala sve. Zabrane ucenjivanje izgladnjivanje. Secam se jednom sam joj rekla ne idemo kod bata noleta na rodj ako ne poj3des. Oces na roodj? Ocu. Jedi Necu i tako 15 puta. I 16ti lput je pitam oces na rodj ona kaze NECU. Znaci ne bi isla ni na rodjendan samo da ne pojede. Secam se jednlm ceo dan nije jela. Vec 17h. Stoji ispred rerne i trlja stomak i vice mmmm mirise joj. Ja izvadim iz rerne i nece. Nesto joj u oku nije bilo ok iako joj je mirisalao. A ja se jos potrudila da napravim puzeve od testa. Bas su ekstra izgkedali. Ma kakvi. Tako da...sta da vam pricam a da ne zaplacem. Mozda da sam je tukla mozda ne bi bili ovde gde smo sad. Da jede bukvalno samo krastavac papriku i krompir od povrca a od voca banane i jabuke i samo peceno meso i pohovano. I supu. A pisala sam supu sam joj na spric davala. Ne jede nikakve rezance.u supi. Samo vodicu. I to da nisam.silom tako progurala ni to ne bi jela tj pila. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 642
10.4.2019 14:17:54   
smeško
Anci, njemu se jelo?Moj cale je radio u kancelariji i pratio radnike ma gradilistu. Sada radi fizicki deo ne znam zasto. Kazu, niko ne zna da veze armaturu tako brzo kao on. Ma, ajde! A onda donese papire kuci i ispravlja im projekte. I ajde sam je dogovorio posao, noje dete. Ali, kod nas je radio dva dana od 8 - 20h. Doruckuje ujutru i drugi obrok uvece kada prestane. Sve vreme radi. I udje i izadje sto puta, jer zbog dece nije hteo da unese ono cudo za secenje plocica. A ima zezancija da se obidju cwvi za grejanje, ventili i cevi za sudoperu, masinu, stekeri,... I danas se pametnice dogovorile da od 6-17h on radi fizicki posao. I onda da ruca kod kuce i nastavi sa lepljenjem. Aman, ima i on dusu!No, necu da se nerviram dalje, podviknucu mu malo. Malo vise, da ne moze da se brani. Ako vam se ne svidi musaka, dolazim ja, ionako sada jedemo van kuce.🤣🤣

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 643
10.4.2019 14:21:23   
smeško
Ljisho, nisam pametna za to. Ni moji ne jedu ako im be izgleda prihvatljivo. A sta je prihvatljivo ne ukapiram bas uvek. Postigli smo dogovor da sve mora da se proba. I onda N krene da hvali i hvali i hvali, a za to vreme pojede dve kasike. Mada, nije los sa jelom, kada kazem da mora jede. M je jesan za sve pare, a ni J ne odskace.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 644
10.4.2019 14:25:00   
Misha i Ljisha
Jao smesko da me ne izlufjuje smejala bih se verovatno. Ona zalogaj nekad zna da drzi u ustima i da place po 10 min. Isto kao sve lepo dogovor ajde prpbas i onda haos. Ma uzas. Kaze mi drugarica njene cerkice su bas bucke u fazonu cuti bolje da je takva ja mojim skrivam i branim. Pa ja ne znam sta je bolje ili gore. A od cega jr.moja zdrava ja ne znam

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 645
10.4.2019 14:25:32   
bebilule
Smeško, ima takvih ljudi-nepopravljivih. Ali njih posao i drži. Ja imam babu od 83 godine, stalno je grdim, sve sa mnom radi po dvorištu i u bašti. Ona tvrdi da će se razboliti čim legne. Naviklo je to cijeli život da vuče.

Ljisho, ma zdravi su oni. Nije sav imunitet u hrani. Nekad imam osjećaj da im više znači to što izlaze vani, što su aktivni, već što unose neke vitamine... Nego mene nervira i sama pomisao na to da bih trebala kuhati posebno, da razmišljam šta će jesti, šta neće... Sjedi i jedi ručak, za večeru možemo ispunjavati želje.

< Poruku je uredio bebilule -- 10.4.2019 14:28:35 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 646
10.4.2019 14:28:04   
Misha i Ljisha
E da jede ribu. Slaninu sunku. I mislim.da.je to to. Slatko voli ali nije bas da ce sve slatko pojesti

Na svom rodjendanu nije jela tortu. Otprilike jede dve vrste kolaca i jednu tortu. Ma strasno

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 647
10.4.2019 14:34:26   
pari
Ako je zdrava i nije mrsava, ja ne bih insistirala...kad poraste,jesce sve...Videcu ja sad kad budem kuvala svaki dan kako to izgleda...Sad mi je lako jer on jede u vrticu dve uzine i rucak. A tamo cu morati da kuvam plus dorucak,vecera...tako da ko zna,mozda cu se i ja nervirati 😋

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 648
10.4.2019 14:38:54   
Ana RR
Smeško, tako i moj tata. Tri puta su odlagali početak radova da li u FRankfurtu ili Minhenu, ne sećam se, jer je tata u to vreme bio u Dubrovniku. Mislim on nije priučeni majstor, školovao se zato a pritom ima godine i godine iskustva i stvarno mu skidam kapu jer on voli svoj posao i radi ga besprekorno.

Ma fora sa musakom je što je on hteo da napravi da bi je fotkao posle (za stock). Ali morao je da odvede Marka u školu i da produži u servis koji je imao zakazan. I sve bi on završio još jutros da ga nije njegova majka iscimala da je negde vozi. Na kraju su se i posvađali user posted image

Da li da zakažem prvo kod opšte prakse ili da uradim privatno ultrazvuk bubrega?

E što se jela tiče, imam i ja jednog takvog. Ljišo, moj od svežeg povrća jede samo krastavce i šargarepu. Skoro je probao rotkvicu ali nije još uvek načisto da li mu se sviđa. Ima svoje neke fazone, voli spanać samo u jednom obliku (klasičan, kao pire) i nikako više. I tako milion primera. Ali da se razmemo, i ja sam bila takva. Ja sam se projela tek sa 30 godina user posted image i dan danas ne mogu da probam nešto što mi se na oko ne dopada ma kako god dobro mirisalo. Tako da ja njega razumem ali jbg user posted image moram biti dosledna. Pojede on na kraju i boraniju i spanać i razne čorbe ali za neke stvari treba ubeđivanja. Nervira me što ima nagon za povraćanje kada mu se nešto ne dopada a pritom je u stanju da 10 minuta žvaće i analizira hranu. Izludi me.

< Poruku je uredio Ana RR -- 10.4.2019 14:40:25 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 649
10.4.2019 15:04:56   
Maraj
Jooooj moj L kao ljisina D.....ako ne i gori.
Pre neki dan sam ga nagovorila da proba pasulj(a ranije ga je jeo) . Jos mj sipam corbicu. Zrna malo. I kako je uzeo kasiku, poceo da pljuje jer mu je bila i ona ljispica od pasulja. I nju je osetio u ustima i momentalno pljunuo. Ma strasno....
Bebi tebi dete jede pa tk je lakse. Ne mozes da shvatis kako je kad nece ni da proba a ako ga nateras da proba on povraca
Pari pa super kad ti dete jede u vrticu. Moj ne. Ni dorucak ni uzinu ni rucak. Ja se sve mislim projesce tamo sa decom...on nista...
Smrsao je u februaru 2kg. Nista nije jeo u vrticu. Onda dodje kuci. Valjda pregladni, pa ni tad ne bi jeo. Onda ga ja jurim da jede. Ma smucilo mi se...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here