jance -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (5.4.2019 10:52:55)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Koji problemi, Jance. Sta si to primetila? Pa ne mogu bas da uperim prstom u nesto ali ima poteskoca u razumevanju matematike recimo u skoli sto primecujem. Skolski pedagog to pripisuje premoru ali meni se cini da je tu nesto vise. On se i dan danas boji nekih glasnih zvukova, ne bezi vise od njih ali zacepljuje usi, recimo prose godine na sajmu automobila su upalili motor unutra u hali pa smo morali da izadjemo napolje iz hale jer mu je bilo preglasno a inace apsolutno obozava motore... ima situacija kad je jednostavno u svom nekom svetu i uopste ne mozes povezati o cemu prica ( voz-stuka varijanta), recimo sinoc dok su se kupali ja udjem u kupatilo a on mi kaze kako Kika ne zna da treba jabuku da sece nozem. Reko koju jabuku, kojim nozem??? Tek mi je posle objasnio da je u pitanju jabuka i noz od sapunice... jutros je stajao pred kolima i vikao na Kiku zasto sklanja kese sa autosedista, iako ne vidim uopste u cemu je tu problem niti vidim razlog za vikanje...itd. On je ok u skoli, uciteljica talno vice da je odlican ali svi vrlo dobro znamo da ima poteskoce da se fokusira na nesto recimo... ima tu jos situacija gde se ja zapitam da li je sa njim sve ok. Sve su to neke sitnice, da odmahnes rukom i kazes, ma to je samo Ogi. On je jednostavno takav. Pa mene muci da li je stvarno takav, takog karaktera, hipersenzitivan ili sta ti ja vec znam ili tu ima jos nesto i moze da se nesto uradi, nesto pomogne da dete dostigne svoj puni potencijal ako me razumete...
|
|
|
|